Disney fjerner kritiseret scene fra fremtidige udgaver af Pixar-filmen “Toy Story 2”.

Den originale “Toy Story 2” fra 1999 afsluttes med en række fraklip under rulleteksterne. Nu er én af dem blevet fjernet.

Det drejer sig om en scene, hvor den animerede karakter Stinky Pete tilbyder to Barbie-dukker roller i “Toy Story 3”, skriver Deadline.

Stinky Pete mere end antyder, at Barbie-dukkerne skal levere en modydelse for rollerne, da han tager den ene dukke i hånden, før han bliver afbrudt.

Scenen er fjernet både på nye Blu-Ray-udgaver samt digitale versioner.

Senest har Disney også fjernet en racistisk scene fra “Dumbo” – læs om det her.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Star Trek fever 4 år siden

Humor er en svær én for de korrekte
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Justin 4 år siden

WOW, kan vi lige få en hel del mindre #meetoo , det er da gået helti selvsving
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

Her er argumentet for at holde fast i de fysiske medier. Så er man i hvert fald sikker på at intet bliver ændret.

Jeg har uheldigvis ikke Toy Story 2, og fik heller ikke den oprindelige Star Wars trilogi før der blev rodet for meget ved den.

Jeg ved ikke lige hvad lovgivningen er for de digitale kopier, men da de fleste af serverne ligger uden for Danmarks grænser, er de ikke underlagt Dansk lovgivning og kan i princippet ændre hvad som helst i filmene, og kun gøre de ændrede film tilgængelige.
Gravatar

#4 Sjølle 4 år siden

Hvor er jeg dog glad for at jeg køber mine film på bluray!
Gravatar

#5 The_Corrector 4 år siden

Hvor jeg hader når man forsøger at ændre på fortiden med censurering, så la da vær! Det sgu da langt bedre vi bruger det til at se fremad og blive bedre.
Gravatar

#6 Johnny42 4 år siden

Ja de er godt nok blevet lidt for sarte i dag. Og af frygt for at krænke nogen eller for at blive beskyldt for at krænke nogen, er man begyndt at overcensurere.

Det er det man har gjort med Pippi Langstrømpe og Halfdan Rasmussen. Værkerne blev skrevet i en anden tid. Så lad dem dog stå og fortolke dem i forhold til den tid de blev skrevet i i stedet for at blive krænket over dem.
Gravatar

#7 SublimeKen 4 år siden

Er glad for jeg allerede ejer den på Blu-ray
Gravatar

#8 kblood 4 år siden

Det er så Amerikansk en tankegang, hvor indflydelsen kommer fra Kristendommen hvor idéen er at prøve at skjule problemer. Det giver jo ikke rigtigt mening syntes jeg. Det er jo ikke en løsning.

Det er lidt som argumentet for at gøre det ulovligt at være prostitueret. Det ville i sidste ende bare gøre problemet større og skjule det. Ligesom med stoffer sådan set.

Skriv ny kommentar: