Nicolas Cage havde i slutningen af 90’erne chancen for at spille Superman. Nu har han endelig fået en smag på, hvordan det ville have været.

Advarsel! Denne artikel refererer til handlingen i Andy Muschiettis “The Flash”

Tilbage i 1998 begyndte forberedelserne til en ny Superman-film: “Superman Lives”. Her skulle Nicolas Cage spille den kappeklædte superhelt med Clark Kent som sit alias. Desværre blev filmen lagt på hylden to uger inden optagelserne på grund af kreative forskelle.

Nu har Cage fået chancen for at spille Superman alligevel. Dog for en meget kort stund. I “The Flash” åbner Ezra Millers karakter Barry Allen multiverset for at se de forskellige universer. Her ser han Adam Wests Batman, Helen Slaters Supergirl, Christopher Reeves’ Superman, George Reeves’ Superman og Cages Superman i gang med at bekæmpe en stor edderkop.

Cage blev interviewet om sin optræden i “The Flash” af USA Today, og hans udtalelser er meget kække: ‘Tja, jeg var glad for, at jeg ikke blinkede’. Uddybende fortæller skuespilleren: “Jeg fik en følelse af at blive aktualiseret. Selv den specifikke karakters udseende, endelig at se det på det store lærred, var tilfredsstillende. Men, som jeg sagde, det går stærkt.”

Superman får snart nyt liv igen. Læs om DC Studios’ kommende udgivelser her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Frandsen6000 8 måneder siden

Syntes det var en rigtig sjov gimmik at han dukkede op. måtte lige kigge en ekstra gang for at se om jeg nu havde set rigtigt :)
Gravatar

#2 thomas040 8 måneder siden

Det var bare ærgerligt at det lignede computerspil grafik fra 2010.
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: