Eddie Murphys komediekarriere har spændt fra kultklassikere og Saturday Night Live til familiefilm og indhold direkte til DVD.

Et fællestræk for hans karriere er, at han ikke stopper med at underholde: Han stjæler opmærksomheden i “Shrek”-franchisen, “Bossen og Bumsen”, “Coming to America” samt det seneste Netflix-samarbejde “You People”. Om det er skarp social satire eller pruttejokes, kan han levere. Og han fortsætter med at levere: Variety rapporterer, at Murphy lige nu er i forhandlinger om at spille Inspector Clouseau i det kommende reboot af “The Pink Panther”-franchisen.

Tilknyttet projektet er Jeff Fowler som instruktør. Han instruerede senest filmatiseringen af videospilsfranchisen “Sonic The Hedgehog”. Manuskriptet leveres af Chris Brenner, hvis seneste film var “Bad Boys for Life”.

“The Pink Panther”-franchise startede tilbage i 1963, hvor den anerkendte komiker Peter Sellers indtog rollen som den fummelfingrede, men skarpe kriminaldetektiv. Han vendte tilbage til rollen som Clouseau op til 1980, hvor skuespilleren desværre gik bort. Senere er rollen blevet genoptaget af Alan Arkin, Roger Moore og Steven Martin. Eddie Murphy har derfor store sko at fylde ud.

Flere klassiske komedier får nyt liv. En efterfølger til “Beetlejuice” er officielt annonceret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Hvorfor ikke finde på en ny historie med en sort kriminaldetektiv, frem for at snylte på en etableret karakter og blackwashe en hvid karakter?
Derudover ser det ud til at Eddie Murphys komiske talent ligger bag ham.

Skriv ny kommentar: