Nicolas Cage er excentrisk og kendt for at tilgå det at spille skuespil på en eksperimenterende facon. Dog har det også visse konsekvenser.

Under pressedækningen af den aktuelle vampyrfilm “Renfield” blev Nicolas Cage interviewet, og her afslørede han den éne ting, han fortryder at have gjort foran kameraet. Imponerede nok er det ikke nedslibningen af hans tænder, som han gjorde i forbindelse med sin rolle som Dracula i “Renfield”. Nej, det er faktisk at spise en kakerlak, mens han strøg gennem New Yorks gader i filmen “Vampire’s Kiss” fra 1988.

I “Vampire’s Kiss” tror Cages karakter, at han er blevet til en vampyr. Han går derfor rundt med falske hugtænder, kappe og spiser insekter. Ifølge Cage var konsumeringen af kakerlakken på film improviseret. Hans rationale var, at det ville medføre en pludselig reaktion fra publikum, når de så ham spise den. Uheldigvis var han nødt til at spise endnu en kakerlak, fordi instruktøren var vild med den optræden, Cage udførte.

Ironisk nok kan han se meritten i at spise insekter, siden de er en fedtfattig og proteinrig spise. Dog er han blevet så berørt af oplevelsen, at han ikke skal prøve igen lige foreløbig.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: