Det første fascinerende og fængslende smugkig på Netflix-serien “Copenhagen Cowboy” skriger Nicolas Winding Refn i alt fra setdesign til lys til musik.

I 2019 dyppede den danske instruktør for første gang tæerne i serieverdenen med Prime Video-serien “Too Old to Die Young”. Projektet, der havde “Whiplash”-stjernen Miles Teller i hovedrollen, fik kun en sæson, men det har ikke stoppet Refn fra at prøve episodeformatet af igen – dog er det denne gang Netflix, der giver instruktøren en chance.

Læs også: “‘The Umbrella Academy’ får sin fjerde og sidste sæson på Netflix”

Med “Copenhagen Cowboy” får vi en seks episoder lang thriller om den mystiske unge helt, Miu. Netflix beskriver på kryptisk vis serien således:

“Efter et liv i total underdanighed og på randen til en ny begyndelse bevæger hun (Miu) sig gennem det dystre landskab i Københavns kriminelle underverden. I sit hævntogt og sin søgen efter retfærdighed møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begynder en rejse gennem det naturlige og det overnaturlige. I sidste ende transformerer og definerer fortiden deres fremtid, efterhånden som de to kvinder opdager, at de ikke er alene, de er mange.”

Traileren er en neonfyldt fornøjelse, der ikke byder på nogen form for dialog, men som i bedste Refn-stil er fyldt til randen med både retro synth-musik og masser af stilfulde skud i blårøde nuancer.

På rollelisten finder vi Angela Bundalovic (“The Rain”), Zlatko Buric, der snart kan opleves i Ruben Östlunds “Triangle of Sadness”, Fleur Frilund (“Junglen”) og Per Thiim Thim (“Anti”).

“Copenhagen Cowboy” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: