Oscar-vinderne Nicole Kidman og Sandra Bullock er ved at være klar til at kaste en ny fortryllelse med ‘Practical Magic 2.’

Mandag annoncerede Warner Bros. en efterfølger til den elskede klassiker fra 1998. Begge de originale stjerner fra filmen, Bullock og Kidman, er tæt på at indgå aftaler om at spille med og producere den nye film, fortæller en kilde med kendskab til forhandlingerne til IndieWire.

Akiva Goldsman, der også lige har forpligtet sig til at skrive en Monster High-adaptation for Mattel, vil skrive manuskriptet til efterfølgeren.

Den nylige ‘Girls on the Bus’ stjerne og Hollywood-ikon Griffin Dunne instruerede den originale film fra 1998; det er Dunnes eneste spillefilmsinstruktionskredit. Der er endnu ikke nyt om, hvem der skal instruere efterfølgeren.

‘Practical Magic’ er en romantisk fantasyfilm fra 1998, baseret på Alice Hoffmans roman af samme navn. Filmen handler om Owens-søstrene, Sally og Gillian, spillet af Sandra Bullock og Nicole Kidman, som kommer fra en familie af hekse. Familien er ramt af en forbandelse, der forårsager, at enhver mand, som en Owens-kvinde bliver forelsket i, vil dø en tidlig død.

Der vides endnu ikke noget om udgivelsesdatoen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: