Nikolaj Arcels manuskriptmand instruktørdebuterer med “I blodet”


For et par uger siden blev det afsløret, at Nikolaj Arcel skulle levere manuskript til Matt Damon-filmen “RFK” i samarbejde med sin faste manusmakker, Rasmus Heisterberg. Nu får Heisterberg selv instruktørchancen med debutfilmen “I blodet”.

Se også: Matt Damon skal spille Robert F. Kennedy på et dansk manuskript

Optagelserne til Rasmus Heisterbergs instruktørdebut begynder i dag på Roskilde Festival. Den handler om den unge medicinstuderende Simons oplevelser gennem det, der bliver en definerende sommer i hans liv. Handlingen udspiller sig i København, hvor der festes igennem blandt andet med en smuttur til festivalen i Roskilde.

”Jeg har altid været fascineret af de identitetssøgende år, som vi går igennem i 20’erne. På den ene side er det en tid fuld af frihed, hvor alle døre står åbne, men samtidigt præges vi af forvirring og usikkerhed om, hvad alle mulighederne skal bruges til. Jeg har altid haft lyst til at fortælle et drama, hvor de følelser blev sat på spidsen, og hvor karaktererne stod midt i den brydningstid. Hvis jeg nogensinde skulle følge et projekt til dørs som instruktør, så skulle dette være udgangspunktet,” udtaler Heisterberg om sin debutfilm.

Rasmus Heisterberg står bag manuskripterne til film som “En kongelig affære”, “Nordvest” og “Fasandræberne”.

“I blodet” forventes at få dansk premiere til næste sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: