Casting: Fans ved ikke altid, hvad de virkelig vil have, mener Jonathan Nolan.

Ægte fans har en mening om det meste. Hvem skal instruere, hvem skal spille rollerne, hvad skal filmen handle om.

Men ifølge Jonathan Nolan, så ved fans ikke altid, hvad der er bedst for dem.

Det udtaler han på 10-året for “The Dark Knight”, som Nolan skrev sammen med brormand Christopher, der også instruerede.

Christopher Nolan troede på Heath Ledger til rollen som Jokeren. Hverken Jonathan, selskabet eller fans kunne se fidusen i Ledger. Kritikken var voldsom.

Men Christopher Nolan holdt fast.

Heath Ledger vandt posthumt i 2009 en Oscar for rollen som Jokeren.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

too true
Gravatar

#2 Gridlock 3 år siden

Og af og til ved fans faktisk godt hvad de kan li og hvad de ikke kan li.
Kunne ikke li Jokerens udsende i The Dark Knight og surprise surprise kunne helle ikke li Ledgers udgave af Jokeren i filmen.

Dog vil jeg sige at man skal passe på med og svine fans til, gør du det for meget ender du med at langt de fleste fans udebliver og heller ikke anbefaler filmen til deres venner som så også udebliver.
Hvilke ender med at filmen bliver et kæmpe flop.

Så istedet for og pisse på fansne burde man måske høre på deres bekymringer og forsøge og ligge så mange som muligt af dem i graven.
Okay fans kan ikke li det kostume eller den skuespiller, ta det op så når traileren smækkes sammen bliver der taget hensyn til diverse fans.
Vis skuespillerens version af karakteren, vis hvordan kostumet fungere når alle effekter er lagt på og ligne.

Du undgå en masse ved faktisk og lytte til fansne, dette har Marvel blandtandet fundet ud af, da de lyttede til fansne og står nu med den ene succes efter den anden.

Også jo mere goodwill du opnår ved fans jo mere råderum for du, ved dem.
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 men i det her tilfælde lyttede han jo lige netop ikke, og langt de fleste var vilde med det, på trods af at der nærmest var hetz fra fans.....selvfølgelig ved fans hvad de kan lide og ikke kan lide, men der er mere end en fan, og alle har forskellige ideer og håb og ting de kan lide, ja man skal lytte, men i langt de fleste tilfælde skal man ikke andet :)
Gravatar

#4 kenneth86 3 år siden

Ledgers Joker er den bedste som har været så han var det rette valg og nu bliver jeg svinet til herinde men jeg er vild med Ben Affleck som Batman. Jeg tænkte åh nej da jeg hørte han skulle være Batman pga af Daredevil men han gjorde min frygt til skamme for han er den bedste Batman på film i min verden :)
Gravatar

#5 Bishop 3 år siden

Kan tydelig huske hvor utilfredse fans var med Heath Ledger castingen.

Skriv ny kommentar: