Adam Driver kommer ud for en overlevelsessituation, som ingen på nogen måde kan forberede sig på i den nyeste trailer til “65”.

Scott Beck og Bryan Woods, forfatterne bag Paramounts horrorsucces “A Quiet Place” har både skrevet og instrueret den kommende sci-fi-actionfilm, der tager os med på en rejse tilbage til en tid fyldt med dinosaurer og andre faretruende forhistoriske væsner.

Rejsen begynder, da piloten Mills (Driver) nødlander på en mystisk planet, der dog hurtigt viser sig ikke at være så fremmed, som man skulle tro. Han og den eneste anden overlevende, den unge Koa (Ariana Greenblatt), er nemlig landet på Jorden 65 mio. år tilbage i tiden. De må nu kæmpe for overlevelse igennem ukendt terræn, der er pakket af livsfarlige dinosaurer, for at nå frem til deres eneste håb for undsættelse. Du kan se traileren til “65” herunder.

Sony Productions, der står bag filmen, har slået sig sammen med “Spider-Man”-instruktøren Sam Raimi, der producerer gennem sit produktionsselskab Raimi Productions.

Raimi slog for alvor igennem med sin “Evil Dead”-filmserie, der begyndte i 1981. Horror-franchisen har levet lige siden med både fortsættelser, et reboot og en serie. Den femte film i franchisen, “Evil Dead Rise”, får premiere den 20. april, og den ser ud til at blive en gyselig fornøjelse.

Du kan se traileren til “Evil Dead Rise” lige her.

Inden da kan vi dog glæde os til at se “65”, der får premiere den 9. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: