En ny trailer er klar til “Fast and Furious”, Universal Pictures’ kommende fjerde film i bilræserserien, der følger op på originalen “The Fast and the Furious” fra 2001 samt fortsættelserne “2 Fast 2 Furious” og “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”. Traileren kan ses her.

Den nye film, der har Justin Lin (“Tokyo Drift”) bag kameraet, har de originale stjerner, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez og Jordana Brewster, tilbage på rollelisten.

Den tidligere straffefange Dom Toretteo (Diesel) og den forhenværende undercover-agent Brian O’Connor (Walker) genoptager deres fejde, da en forbrydelse bringer dem begge til Los Angeles. Men da de bliver tvunget til at konfrontere en fælles fjende, må Dom og Brian skabe en usikker ny alliance, hvis de skal have en chance for at udmanøvrere ham.

“Fast and Furious” drøner over danske biograflærreder 3. april.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 chang 15 år siden

Syntes sgu det så fedt ud - indtil scenen med tankbilen. Ærgeligt at den skulle ødelægge det hele, eftersom første halvdel af traileren så ganske underholdende ud. Også et godt træk at få nogle af de oprindelige skuespillere fra den første med igen. Men uha da - den der tankbil var ikke for god...
Gravatar

#2 frankdrebin 15 år siden

Enig med #1 Ser super fed ud :) Men den lastbil der i slutningen ser sku alt andet end realistisk ud. Lad os håbe det ikke er den færdige version af den scene vi ser her i traileren :)
Gravatar

#3 knekker 15 år siden

Hvad sker der for den springende gas tank, nej nej nej....
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#4 Winter999 15 år siden

Mega fed! Glæder mig rigtig meget til et godt gensyn med Dom og Brian. Stemningen og musikken i Fast and Furious filmene er top dollar. Men jeg er enige med jer vedrørende tankbilen... Ouch! My eyes are hurting!
Gravatar

#5 finn12 15 år siden

Traileren ser nice ud.!
Men som alle andre siger, den der tankbil.! Velkommen til 2009.!! Her kan vi altså lave meget bedre CGI.!!
The name is 12, finn12..
Gravatar

#6 Crash 15 år siden

Må se mig enig i de forrige kommentare. Den tankbil ødelagde godt nok det hele, ellers så den faktisk utrolig fed ud, i forhold til de tidligere F&F film.
Gravatar

#7 Collateral 15 år siden

Har sgu ikke overvejet at se nogen af de film siden 2fast, men denne her kunne da være et syn værd. Og ja det var elendig CGI, hvorfor skal man absolut prøve at presse citronen på den led.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#8 sickchild 15 år siden

Ja virkelig fed trailer, og ja og både dårlig CGI, og så syntes jeg virkelig også at det er dårligt man skal lave noget så overfantastisk da ingen vil reagere sådan i den situation. for mig er det, det der kan ødelægge filmen fulstændigt.
Gravatar

#9 Michael Andersen 15 år siden

Hehe jeg synes det hele ser skidt ud :) Paul Walker leger Jason Bourne og så brokker I jer over at en scene med en lastbil ikke er troværdig :P
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: