Fede Álvarez skal instruere det næste kapitel i “Alien”-franchisen.

“Don’t Breathe”-instruktøren påtager sig både rollen som instruktør og forfatter på det kommende 20th Century Studios-projekt. Det rapporterer The Hollywood Reporter. Manden bag originalen fra 1979, Ridley Scott, er med på holdet som producer.

Filmen vil fokusere på et nyt hold karakterer, og vil ifølge det amerikansk medies kilder være en stand-alone-fortælling.

Selvom filmens plot på nuværende tidspunkt er ukendt, er filmen efter sigende baseret på en idé, som Álvarez pitchede for Scott for flere år siden. I slutningen af 2021 tilbød instruktørlegenden så Álvarez muligheden for at skabe sin “Alien”-film, hvilket den uruguayanske instruktør selvfølgelig ikke kunne takke nej til.

For første gang i filmseriens over 40 år lange historie, får vi ikke lov til at opleve de menneskesultne Xenomorphs på det store lærred. I stedet bliver gyseren produceret for Hulu som led i 20th Century Studios’ planer om at producere et minimum af 10 film om året til den amerikanske streamingtjeneste. Om det betyder, at vi herhjemme får filmen at se gennem Disney+-tjenesten Star, må tiden vise.

Steve Asbell, divisionschef i 20th Century Studios, forklarer valget om at lade filmen streame på Hulu gennem et argument om, at man ikke ville være nødt til at holde igen på de mere dristige og provokerende beslutninger, som man kunne være nødt til at skære fra i en biograffilm. Han beskriver filmen til THR:

“Det er ikke en film, der skal være alting til alle folk med disse enorme budgetter. De får lov til at være, hvad de er på autentisk vis. Og den er tættere på dens genrerødder.”

Hvornår vi kan få ‘Alvarez’ “Alien”-film at se, ved vi endnu ikke, men vi skal nok holde jer opdateret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: