Advarsel! Spoilers for “I Am Legend” forude.

Vi vender tilbage til det postapokalyptiske USA i Warner Bros.’ kommende “I Am Legend”-fortsættelse, og flere velkendte ansigter er med på holdet.

Originalens hovedperson, Will Smith, gør comeback til franchisen, han først havde hovedrollen i tilbage i 2007. Denne gang skal han stå side om side med en anden Hollywood-superstjerne, Michael B. Jordan. Det rapporterer Deadline.

Læs også: “‘Creed III’: Michael B. Jordan får sin instruktørdebut”

De to skal ikke kun stå foran kameraet, når filmens produktion bliver skudt i gang. De agerer nemlig begge producere på filmen gennem hhv. Jordans produktionsselskab Outlier Society og Smiths selskab Westbrook Studios.

Forfatteren af den indtil nu eneste film i franchisen, Akiva Goldsman, er endnu engang tilbage bag tastaturet. Der er endnu ikke tilkoblet en instruktør til projektet.

Den originale instruktør, Francis Lawrence,  sluttede “I Am Legend” af med et brag for Will Smiths Dr. Robert Neville, der måtte lade sit liv for at redde kuren mod den vampyragtige Darkseeker-mutation.

Der  er dog siden udgivet en alternativ slutning, der resulterede i Nevilles overlevelse.

At gøre den alternative slutning kanon ville kunne forklare, hvordan Smith nu kan vende tilbage. Indtil videre er dette dog kun spekulation, og i Hollywood er der ingen grænser for måder, hvorpå man kan bringe elskede karakterer tilbage til det store lærred, så vi må vente og se, hvad Goldsman og resten af holdet finder på.

Der findes endnu ingen plotdetaljer om fortsættelsen. Vi ved heller ikke, hvornår vi kan forvente at få filmen at se.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: