Filmax Entertainment har udsendt en ny teaser-trailer til deres kommende “[REC] 2”, opfølgeren til den spanske succesgyser om en tv-dokumentar om en gruppe brandmænd, der ender grueligt galt, da den unge reporter og kameramanden indespærres i en bygning, hvor et grusomt mareridt udspiller sig.

Den nye blodige og actionfyldte teaser, der byder på kameraperspektiv fra hjelmene på indtrængende kommandosoldater, kan ses online på filmens hjemmeside her.

“[REC] 2” er skrevet og instrueret af Jaume Balagueró og Paco Plaza, som også stod bag den første film. Historien i fortsættelsen skulle angiveligt foregå få timer efter begivenhederne i den første film, hvor en gruppe soldater bliver sendt ind for at rydde ud i det inficerede lejlighedskompleks.

Den oprindelige “[REC]” blev sidste år genindspillet på det amerikanske marked under titlen “Quarantine”, der selv er ved at få udarbejdet en original fortsættelse.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Graversen 12 år siden

Uh ser lovende ud, jeg syntes 1'eren var rigtig god og jeg er enorm glad for at jeg så den første. Jeg har nemlig sidenhen forsøgt at se den amerikanske udgave, men 10 min. inde i filmen havde de allerede fucket så mange ting op, som gjorde den første så genial at jeg droppede at se den færdig. Jeg spolede dog lidt videre i den og fandt ud af at de har fucket næsten alt op. Selv den sidste scene er ik halv så intens som i den originale.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 Bobby Singer 12 år siden

Jeg kunne rigtig godt lide 1'eren, men det her ligner for meget en gentagelse af de begivenheder man så i den første film, det foregår tilmed i den samme bygning.
Idjit
Gravatar

#3 knekker 12 år siden

1'eren var rigtig god, jeg elsker opsætningen hvorpå soldater skal trænge ind og nakke disse monstre, det bliver helst sikkert spændende at se eller gense de nu døde folk fra 1'eren, jage disse soldater, med et klimaks til sidst hvor de ender mod bossen, på øverste sal, uden at afsløre for meget. =P
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#4 jona 12 år siden

Den ser sgu fed ud! Jeg syntes 1'eren er rigtig fed, og den her skal self også tjekkes ud
Gravatar

#5 alllstar 12 år siden

Er der ligefrem en "boss" med i 2'eren ??
Gravatar

#6 rammy 12 år siden

Hehe - lydder som et konsol-spil...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#7 misuma 12 år siden

Jeg havde overhypede den oprindelige REC, hvilket resulterede i en god omgang skuffelse.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#8 Bobby Singer 12 år siden

#7 Trist. Personligt blev jeg skuffet over både Blair Witch og Cloverfield og alle andre film af den slags film, indtil jeg så [REC]. [REC] er den eneste af den slags film, som jeg faktisk blev grebet af, sikkert fordi at jeg ikke rigtig havde de store forventninger, på grund af de førnævnte skuffelser, blev jeg blæst fuldstændig omkuld af [REC]. Den eneste af sin slags, der faktisk fungere efter hensigten, og så er der også lige det afsnit af Supernatural, der hedder Ghostfacers, som faktisk er rimelig muntert. :D

Alt andet jeg har set indenfor den her slags film har skuffet mig fælt, på nær [REC].
Idjit
Gravatar

#9 CKY 12 år siden

Ser dælme fedt ud. Synes også den originale var helt fantastisk, så er spændt på at se hvad de kan tilbyde os denne gange.

#8 GHOSTFACERS!! Yeah! Fedt afsnit i Supernatural.
Gravatar

#10 the_paki_don 12 år siden

FED TRAILER! Elskede/hadede den første! Elskede den, fordi jeg hadede hvor bange jeg egentlig var. Jeg sad i Empire Bio med min ven og vi sank mere og mere sammen i sædet. Vi lavede en matematisk formular for vores sædenedstigning, som var [Pr. 10 minut fra første chok = 3½ cm nedsænkning i sædet].

Skriv ny kommentar: