20th Century Fox har udsendt et nyt filmklip fra animationseventyret “Ice Age 3: Dinosaurerne kommer”.

Klippet, hvor Sid træder i karakter mod en T-Rex, kan ses her.

I den tredje omgang “Ice Age” forsøger Scrat stadig at snuppe den altid undslippende nød, Manny og Ellie venter på fødslen af deres baby-mammut, dovendyret Sid samler sin egen midlertidige familie, da han stjæler nogle dinosauræg og bliver “mor” for tre dinosaurunger, og sabeltigeren Diego spekulerer over, om han ved at hænge ud med vennerne er blevet for “blid”.

I den danske udgave af filmen lægger bl.a. Michael Carøe, Ellen Hillingsø, Thomas Mørk, Jonatan Spang og Mick Øgendahl stemmer til de kendte figurer.

Der varsles istid til sommer, når “Ice Age 3: Dinosaurerne kommer” rammer biograferne 1. juli.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Ericmase 13 år siden

Glæder mig så stort til den udkommer!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 moulder666 13 år siden

Nøj, det lyder godt nok som en tam omgang!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 mr gaijin 13 år siden

Jeg troede faktisk, at den var kommet og gået igen. Det var måske en af de andre af den type. Det er sgu svært at kende forskel på dem.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 Morpheus 13 år siden

Glæder mig godt nok til den. Synes den ser kanon sjov ud. Scratch i 3D? NICE:D
Gravatar

#5 misuma 13 år siden

Giv mig Scratch i et 2D spil tak. Pleeaaase...
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#6 ajust 13 år siden

Hold da kæft hvor er det plat at der nu kommer dinosaurer med. De hører da ingen steder hjemme i den film - det giver ingen mening! Det lugter meget af at der skal malkes et koncept og tjenes nogle penge (selvom dinosaurer jo ikke engang hører ind under konceptet)...
Gravatar

#7 moulder666 13 år siden

#6 Erm, hvad?

Der har sguda været dinosaurer med i den franchise fra dag 1 - det er da ikke det mindste plat!

Hvad der derimod ER plat er, at

Scrat stadig at snuppe den altid undslippende nød, Manny og Ellie venter på fødslen af deres baby-mammut, dovendyret Sid samler sin egen midlertidige familie, da han stjæler nogle dinosauræg og bliver "mor" for tre dinosaurunger, og sabeltigeren Diego spekulerer over, om han ved at hænge ud med vennerne er blevet for "blid".


er al handling - kunne de ikke i det mindste have lavet en historie, i stedet for den der portion, der lige så godt kunne klemmes ned i 3 afsnit af en almindelig tegneserie?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: