Advarsel! Spoilers for “WandaVision” forude.

Den nyeste trailer til Sam Raimis “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” teaser sandsynligvis en forbindelse til “X-Men”-filmene.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” har netop fået en ny trailer, der – ikke overraskende – udforsker Marvels multivers og de mange forskellige virkeligheder, det indebærer. Traileren fokuserer selvfølgelig på Benedict Cumberbatch-superhelten, der rejser ud på et mareridtslignende eventyr, som også involverer Elizabeth Olsens Scarlet Witch i en rolle, der gør det svært at tyde, hvorvidt denne gang hun er en helt eller skurk.

Filmen introducerer Xochitl Gomez som America Chavez, der er en del af filmens superhelte-team. Benedict Wong er tilbage som Wong, mens Chiwetel Ejiofor gør comeback i rollen som troldmanden Karl Mordo.

Læs også: “‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ undergår 6 ugers reshoots”

Selvom traileren selvfølgelig følger Strange, er det en anden, der stjæler spotlightet. Sir Patrick Stewart er nemlig tilsyneladende tilbage i en rolle, som må forventes at være Professor Charles Xavier.

Det skulle dog ikke være første gang, vi har måttet lade os skuffe af en “X-Men”-karakters comeback. Evan Peters’ korte MCU-rolle som Quicksilver, aka Ralph Bohner, var intet mere end et kortlevet tryllenummer og efterlod mange Marvel-fans frustrerede. Forhåbentlig skal vi ikke ud i den samme slags kontrovers, når Raimi-filmen spiller på landets biografskærme. Du kan se traileren herunder.

Sam Raimi har fortolket et manus skrevet af Michael Waldron, der også stod bag Marvels første multiversfortælling, Disney+-serien “Loki”.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” får dansk premiere den 5. maj.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Bachone 2 år siden

wauw den ser godt nok for vild ud.

Skriv ny kommentar: