Begravelser kan være dystre nok i forvejen, men den ny scene fra Warner Bros. kommende “The Batman” tager dem til et nyt niveau.

Christopher Nolans “The Dark Knight”-trilogi anerkendes af mange som ikke blot de bedste Batman-film derude, men også som nogle af de bedste superheltefilm nogensinde. Derfor vil der altid komme til at være et vist pres, når en ny instruktør tackler den mørkklædte superhelt, men det, vi har fået at se fra Matt Reeves’ “The Batman”, giver kun håb for en film, der kan give Nolan-filmene kamp til stregen.

Den kommende film fokuserer på en yngre Bruce Wayne, der er i sit blot andet år under masken. Gotham-eliten hærges af den gådefulde seriemorder the Riddler, mens byen fordærves af korruption, der leder tilbage til superheltens egen familie.

Læs også: “Kurt Cobain var inspirationen bag Robert Pattinsons Bruce Wayne, fortæller ‘The Batman’-instruktør

Et nyt klip viser os Bruce Wayne til en begravelse, der så at sige crashes af en billist. Ud af bilen kommer en mand med en bombe spændt om halsen og en telefon til Batman. Den nervepirrende scene efterlader os med en cliffhanger – hvad gør Bruce Wayne, der ikke er i kostume herfra? Afslører han sin identitet, kan han nå at skifte om til sine Batman-klæder, eller sker der noget helt tredje? Tag selv et kig på scenen herunder.

Bruce Wayne/Batman spilles for første gang af Robert Pattinson (“Tenet”). Paul Dano (“There Will Be Blood”) spiller the Riddler, mens Collin Farrell (“In Bruges”) gør sig som the Penguin. Catwoman spilles af Zoë Kravitz (“Big Little Lies”), og Batmans klassiske allierede inden for politiet, politichef Jim Gordon, spilles af Jeffrey Wright (“No Time to Die”).

Reeves har skrevet manuskriptet i samarbejde med “The Town”-forfatter Peter Craig.

“The Batman” får dansk premiere den 3. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: