Den nyeste trailer til “Thor: Love and Thunder” tager os med på en farverig intergalaktisk rejse sammen med Marvels mest elskede rumviking.

Thor Odinson vender inden længe tilbage med sin første nye film i fem år. Tordenguden, der endnu engang spilles af Chris Hemsworth, er færdig med sine superheltedage, men hans søgen efter indre fred bliver afbrudt af skurken Gorr the God Butcher, der ønsker at udslette alle guder. Som om det ikke var nok, har hans ekskæreste Jane Foster (Natalie Portman) på mystisk vis fået fingrene i hans gamle hammer, Mjölnir, og har nu de samme tordenevner som ham selv. Sammen med Jane, Kong Valkyrie (Tessa Thompson) og Korg (Waititi) begiver Thor sig ud på et eventyr for at sætte en stopper for Gorr og hans gudemord.

Læs også: “Christian Bale eller Daniel Day-Lewis: Hvad nu hvis Nick Cage ikke sagde ja til ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’?”

Endnu engang er det instruktør Taika Waititi, der sidder bag roret, og i instruktørens typiske stil er traileren både fyldt med humor og masser af kreativitet. Traileren fører vores helt gennem flere forskellige planeter og verdener, som alle er fyldt med eksplosive og livlige farver – på nær en enkelt. Her bliver næsten alle farver suget ud af skærmen, og vi får i stedet en opfindsom brug af sort-hvid med Gorr i centrum.

Skurken, der spilles af Christian Bale, er en frygtindgydende, nærmest Nosferatu-lignende Marvel-morder, der nok skal tage livet af nogle guder i løbet af filmens spilletid. Russell Crowe optræder også kort som Zeus, og det bliver interessant at se, hvilken rolle, han kommer til at spille for vores heltes rumrejse.

“Thor: Love and Thunder” kan ses i de danske biografer den 6. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: