Endelig, knap et år efter filmens oprindelige premieredato, har vi fået den første trailer til syvende kapitel i én af moderne tids allerbedste action-frachises.

“Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” har været én af mange film, hvis produktion og premiere har været påvirket af Covid 19-pandemien. Langt om længe har vi dog fået den første smagsprøve på filmen, og den kan vi, der er fans af franchisen, vist godt begynde at glæde os til.

Der er vel efterhånden ingen grund til at tvivle på instruktør Christopher McQuarries evner, når det kommer til at filme hæsblæsende action. Hans to hidtidige “Mission: Impossible”-film, “Rogue One” og “Fallout”, er begge blandt franchisens allerbedste – især når det kommer til action –, og nu har vi altså fået traileren til hans tredje film i filmserien, som ikke overraskende ligner endnu et vanvittigt og adrenalinpumpende actioneventyr.

Læs også: “‘Mission: Impossible 7’-video: Tom Cruise i vildt stunt”

59-årige (!) Tom Cruise er selvfølgelig endnu engang tilbage med halsbrækkende stunts, biljagter og kampscener. En actionsekvens på toppen af et tog ser særligt intens ud, mens et stunt, der vel kun kan betegnes som fuldkommen sindssygt, fører Cruise ud over en klippekant og efterlader seeren med hjertet i halsen.

Sammen med Cruise kan vi se the usual suspects Ving Rhames, Simon Pegg og Rebecca Ferguson. Vanessa Kirby, som blev introduceret i “Fallout”, vender også tilbage, og det samme gør Henry Czerny som den tidligere IMF-leder Eugene Kittridge, som vi sidst så i den allerførste film. Blandt filmens nye ansigter er Haley Atwell (“Captain America: The First Avenger”), Esai Morales (“Ozark”), Shea Whigham (“The Wolf of Wall Street”) og Pom Klementieff (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”).

“Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” er den første af to dele, der sammen efter sigende fungerer som kulminationen af den 26 år gamle franchise, og de markerer desuden, ifølge Variety, afskeden med Cruise og hans karakter, Ethan Hunt.

“Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” får premiere den 13. juli 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: