Nu er det muligt at vinde billetter til actionfilmen “A Good Day to Die Hard” i samarbejde med 20th Century Fox, hvor Bruce Willis atter er tilbage for at dele smæk ud.

I “A Good Day to Die Hard” er John McClane tilbage – den “almindelige” helt med evner og attitude, der gør ham til den evige overlever. Denne gang er betjenten for alvor på det forkerte sted, det forkerte tidspunkt, da han rejser til Moskva for at hjælpe sin fremmedgjorte søn, Jack. Med den russiske underverden i hælene og på randen af krig opdager far og søn, at deres modsatrettede metoder gør dem ustoppelige sammen.

Klik her for at deltage i konkurrencen!Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Highland Park 8 år siden

Det er korrekt, at "Over mit lig" oprindeligt var den danske titel:
http://www.forum-uncut.dk/viewtopic.php?p=24878&sid=7d445b85726b252ad69614179fa91ae9#p24878 skrev:
Det var i hvert fald tilfældet med Die Hard, da den først blev vist tilbage i 1988. Den blev vist første gang et par måneder før den egentlige premiere under titlen "Over mit lig". Det var titlen på plakaten og i avisannoncen.....

Ved den senere premiere var det hele ændret til Die Hard.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#12 Michael Andersen 8 år siden

#10
Jo, det er vel et andet spørgsmål, for der findes en million film som har heddet noget andet for så til sidst at udkomme med den officielle titel.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#13 maniac 8 år siden

Men denne havde jo så angiveligt netop titlen ved premieren ifølge artiklen i #10 samt denne, som du jo selv var med inde over i sin tid :)
Gravatar

#14 Salene 8 år siden

Hva skal vi vædde med at dette ik er den sidste Die Hard film der kommer^^ Så latterligt de gamle Action fjolser bare skal blive ved med malke hva malkes ka. De ka bare ikke accpterer at deres tid ha været/kommet/gået. Nægter at gå i biffen nogensinde igen for at se Bruce Willis, Sylvester Stallone Arnold Schwarzenegger,Van Damme, Dolph Lundgren,Chuck Norris og de andre gamle Plastik pikke. Alt deres lort rammer alligevel Extratorrent.com / Piratebay asap efter amerikansk realease. De gamle Grådige røvhuller får aldrig en krone mer ud af mig.
Gravatar

#15 Michael Andersen 8 år siden

#13
skrev:
Ved den senere premiere var det hele ændret til Die Hard.


Det er hvad der står og det er korrekt. Jeg var stoppet på filmz på det tidspunkt, så som freelancer havde jeg ingen indflydelse over hvad andre skrev her på siden :)

Man kan vel heller ikke sige at "Revenge of the Jedi" er en titel i Star Wars-serien, fordi "Return of the Jedi" hed det op til lukketid (der nåede man også at lave plakater osv. med "Revenge" i titlen inden Lucas fortrød)? :)
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: