Hawkeye skal for første gang flyve selv, og de hidtidige trailere lover et spændende, humoristisk og anderledes Marvel-eventyr.

Marvel og Disney har haft umådeligt travlt i år. “Hawkeye” er nemlig den femte (!) MCU-serie i 2021, og eftersom den udkommer efter “Eternals”, er den også det ottende MCU-projekt i år.

Læs også: “Disney giver eksklusiv biografpremiere til 6 film — heriblandt Marvels ‘Eternals'”

Den kommende serie ser dog ud til at adskille sig fra væsentligt fra de andre — ikke kun grundet dens jule-setting, men ud fra de smugkig, vi har fået, ligner den i højere grad en (action)komedie.

Selvom det er Hawkeyes show, står Jeremy Renners skarpskydende superhelt ikke helt på egne ben. Han har nemlig fået sig en protege i form af Hailee Steinfelds unge, talentfulde bueskytte Kate Bishop. Makkerparret skal sammen sætte en stopper for nogle skurke fra Bartons fortid, så vores superhelt kan nå hjem til sin familie til jul.

“Hawkeye” får premiere på Disney+ den 24. november, men streaminggiganten smider en ekstra gave oven i hatten — det er nemlig ikke kun én, men to episoder, der udgives på premieredagen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: