Tilbage i juni måned sprang den spanske instruktør Juan Carlos Fresnadillo (“28 uger senere”) grundet uoverensstemmelser fra som instruktør på den kommende filmatisering af 80’er-filmen “Highlander”. En ny instruktør er nu blevet fundet.

Se også: Ryan Reynolds forlader “Highlander”-genindspilning.

Summit Entertainment har netop bekræftet, at Cedric Nicolas-Troyan, der var visual effects-instruktør på “Snow White & the Huntsman”, skal overtage den ledige instruktørstol efter Fresnadillos exit og derved får sin debut som instruktør.

Den originale “Highlander” fra 1986 omhandler den skotske sværdkæmpende Connor MacLeod (Christopher Lambert), der erfarer, at han er en af de få udvalgte udødelige, som må vandre gennem tiderne for til slut at ende i et opgør om at være den eneste tilbage af sin slags.

Tidligere var “Green Lantern”-stjernen Ryan Reynolds tilknyttet filmen i form af hovedrollen som Connor MacLeod, men der er endnu ingen oplysninger om, hvem der skal overtage hans plads.

Filmen vil blive produceret af Neal H. Moritz og Justin Lin (“Fast & Furious 6”) og skrives af Art Marcum i samarbejde med Matt Holloway (“Iron Man”). Summit Entertainment håber desuden stadig, at påbegynder optagelserne til foråret 2014, og at filmen kan få premiere omtrent et år senere, hvis alt denne gang går efter planen.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 skotty73 10 år siden

If it aint broken, don´t try to fix it...
Gravatar

#2 BUR 10 år siden

Så skal den perle også ødelægges :-(
THERE CAN BE ONLY ONE !!!
Gravatar

#3 Bruno 10 år siden

BUR (2) skrev:
Så skal den perle også ødelægges :-(
THERE CAN BE ONLY ONE !!!


Arh, hvis en film virkelig ødelægges af en efterfølger eller et remake, skete det sgu allerede i 1991 og efterfølgende har man så slået en del søm i ligkisten med efterfølgere, tv-serie og hvad-ved-jeg.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 moulder666 10 år siden

#1+2 - har i set Highlander inden for de sidste 10 år?

Jeg så den første igen her sidste år - og tidens tand har altså været hård ved den film.

Derfor - så længe de behandler filmen ordentligt, kunne jeg sagtens forestille mig et fornuftigt remake af den.

Og derudover - hvis det bliver en succes, kunne de måske være så venlige at lave en version af Highlander 3, der ikke får øjnene til at bløde?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 Lehrmann 10 år siden

... da Highlander II i dag står som en af grundstenene i moderne Science Ficcion...
Gravatar

#6 Juhler 10 år siden

Bare de bruge Queen som soundtrack så er jeg tilfreds :-)
Gravatar

#7 Bruno 10 år siden

Well, Clancy Brown kan sagtens gentage sin rolle, han er alligevel kun 54 og ser mindst ligeså badass ud, som han gjorde dengang.

Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Batsy 10 år siden

Tja, eftersom jeg synes Highlander var en middelmådig film og jeg græmmes over Christopher lamberts skuespil i filmen så kan jeg kun se at den her kan blive enten dårligere eller bedre. Vil dog være fedt at Clancy brown er med i den her, da han var højdepunktet i orginalen.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#9 Kruse 10 år siden

Batsy (8) skrev:
så kan jeg kun se at den her kan blive enten dårligere eller bedre.


Du tror ikke den kan blive ligeså middelmådig? ;)

Jeg så faktisk "Highlander" for første gang for nogle måneder siden, og jeg tror jeg mangler et nostalgisk filter for at kunne finde ret meget kvalitet i den film. Jeg vil gå en tand længere end Batsy og sige at den var en smule under middel.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#10 Fredag 10 år siden

Kruse (9) skrev:
tror jeg mangler et nostalgisk filter
Så man har et nostalgisk filter, hvis man finder den god:)

Skriv ny kommentar: