En ny, international plakat til Paramount Pictures’ kommende sommersatsning “G.I. Joe” er udkommet.

Plakaten, der er opdelt, så den viser både holdet af G.I. Joe-soldater og Cobra-organisationen, kan ses i filmens galleri.

“G.I. Joe” udspiller sig ti år ude i fremtiden og omhandler G.I-JOE-styrken, en international organisation af agenter, som kæmper for at få ram på den magtfulde COBRA-organisation, der ledes af en korrupt og berygtet våbenhandler ved navn Destro.

Holdet af G.I. Joe-elitesoldater står klar til at bekæmpe COBRA og Destro, når filmen får dansk premiere 14. august.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 migmig 13 år siden

HAHA!! der skal godt nok vrides alle cents ud af hver enterprise, de har. G.I. Joe var en gennemsnitlig børnetegnefilm dengang (og jeg var IKKE kræsen), så der skal godt nok seriøse kræfter til at få en film om samme op af middelmådighedens dynd.
Jeg håber helt sikkert de klarer det (jeg er totalt sucker for action packed film), men jeg har mine tvivl om det lykkes.. (Go snake eyes!!)
Gravatar

#2 filmz-loke76 13 år siden

Joe var faktisk en af de bedre tegnefilm i den periode. Boede i USA og så meget af det crap der kom samtidigt, og Joe var bestemt ikke middelmådig.

tror det bliver en fed "kom hjernen i skuffen og find popcornene frem" film :)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 Chrisenry 13 år siden

Jeg er spændt som en flitsbue
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#4 migmig 13 år siden

Nu ved jeg ikke lige hvad den kom samtidigt med, så jeg skal ikke kunne sige om den var bedre eller værre end dens samtidige i USA, men jeg så den sammen med Ulysses 31 (fantastisk flashback her: :D) og Macross og jeg kan huske jeg var langt mere hooked på dem end G.I. Joe. Det var faktisk kun når der var ninja bits i, det fængede.
Som sagt, så håber jeg den bliver fed, men jeg kunne godt bekymre mig om den bliver for 'børnet' eller ufrivilligt komisk. F.eks. Storm Shadow fra plakaten, jeg får sådan lidt associationer til Power Rangers når jeg ser billedet. Det kræver skills og coolness at spille ninja i hvid, maskeret uniform.

Skriv ny kommentar: