Med erobringen af sidste weekends boxoffice med “Nat på museet 2” kan instruktøren Shawn Levy nu bryste sig af at have seks film i træk, der åbner på første- eller andenpladsen på boxoffice-listen over ugens bedst omsættende film i USA.

Levy er dermed en del af et sjældent set fint selskab, der tæller folk som James Cameron, David Fincher og Michael Bay, som alle ligeledes har haft succes med film, der stryger direkte til tops.

Levys seks film inkluderer “Big Fat Liar”, “Just Married”, “Det vilde dusin”, “The Pink Panther”, “Nat på museet” og nu senest “Nat på museet 2”.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 prec 14 år siden

Men det er jo dårlige film? :/
Gravatar

#2 method 14 år siden

prec (1) skrev:
Men det er jo dårlige film? :/

Præcis. Problemet ligger i at folk kaster penge i nakken af elendige film.
Bare fordi hans film ligger øvest på Box Office siger det ikke, at han er en god instruktør.
Det siger, at folk er fucking retarderede.
Gravatar

#3 mr gaijin 14 år siden

Han lader til at være den type instruktør, der kan sætte sig til at sove i sin instruktørstol, mens producere og accountants styrer skidtet.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 MonsTruz 14 år siden

#2
Det var da nogle hårde ord..
Bare fordi folk ikke har samme smag som dig, er de bestemt ikke retarderet. Jeg var personlig meget underholdt af Nat på museet, så derfor kunne jeg da godt finde på at se 2'eren.
De andre film har så ikke sagt mig alverden.
Gravatar

#5 PredatorX 14 år siden

#4

Overhovedet ikke. Mange meget meget ringe film taler til den laveste fællesnævner og bliver kæmpe succeser.

Og det kan godt være ret så trættende for folk, der går lidt op i kvalitet.

Nogle gange må man også generelisere for at få sin mening ud. Ligesom med indvandrer debatter. Det betyder ikke at ALLE hører under div skældsord.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#6 MonsTruz 14 år siden

5#
Jeg kan nu ikke forstå hvorfor folk skal genereliseres som retaderet?
Altså hvis man ingen interese har i de her film, jamen hvorfor skal folk så svines til? hvorfor ikke bare holde sig til "kvalitets" film, og lade de uvidende nyde de her film.
Gravatar

#7 Maysus 14 år siden

Vidste I at the Jonas Brothers er med i 2'eren? :O
Gravatar

#8 PredatorX 14 år siden

#6

Fordi den slags film reducerer film kunst til hurtig og ligegyldig underholdning, der har forladt ens hjerne 2 sekunder efter rulleteksterne er kommet igang.

Og det ødelægger den industri der samtidig skal give os kvalitets film, for når publikum ikke er mere kræsent, og disse film indspiller rigeligt med penge, jamen så bliver den slags film jo bare smidt ud i tonsvis. Og så kan man ellers gå i flere år og vente i spænding på, at et eller andet relativt kvalitets produkt rammer os.

Vi mangler i høj grad instruktører med stærke visioner og en sans for kvalitet. De findes bestemt, men der er langt imellem...
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#9 Kruse 14 år siden

#8: Jeg er helt enig med det, men nogen gange skal man huske på at det populære ligegyldige underholdning også kommer kunst- og kvalitetsfilm til gode. Disse kunst- og kvalitetsfilm er nemlig flere gange underskudsforretninger for filmselskaberne. Derfor har de brug for letkøbt underholdning som kan tjene penge ind og financiere underskudsforretningerne. Jeg håber bare at filmselskaberne finder den rette balancegang, så de ikke ligepludselig stopper produktionen af filmkunst, fordi de kan tjene flere penge på de andre film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: