CinemaxX i København viser som eneste biograf i Danmark “Jay and Silent Bob Reboot” – introduktion ved filmanmelder Christian Monggaard.

Der er dårligt nyt til danske fans af ‘View Askewniverse’ – nyeste kapitel i Kevin Smiths shared universe med titlen “Jay and Silent Bob Reboot” får ikke en normal biografpremiere i Danmark.

CinemaxX i København har dog ekstraordinært besluttet at sætte en eventvisning op af “Jay and Silent Bob Reboot” fredag den 20. december kl. 18:30.

Særvisningen introduceres af filmanmelderen Christian Monggaard og afsluttes med en båndet Q&A med Kevin Smith og Jason Mewes.

‘View Askewniverse’ består desuden af kultklassikere som “Clerks”, “Mallrats”, “Chasing Amy”, “Dogma” og senest “Clerks II”.

Foruden Smith og Mewes er også navne som Chris Hemsworth, Matt Damon, Ben Affleck, Joe Manganiello, Jason Biggs, James Van Der Beek, Fred Armisen og Justin Long på rollelisten.

Læs også ‘Netflix på vej med “Masters of the Universe”-serie – superfan er showrunner på “Revelation”‘.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Ryder666 4 år siden

Når man så endelig, har besluttet sig for en biograftur, så vises den jo selvfølgelig kun i København. Håber på en hurtig dvd eller blu ray release. For jeg gider godt nok ikke at bruge flere hundrede kroner på at rejse langt, for at se den. Dybt godnat og latterligt.
Gravatar

#2 adampaez 4 år siden

Jeg er nærmest overrasket over at den overhovedet får en visning i Danmark. Den har jo haft så begrænset en visning i USA, så det plejer ikke at love godt for den videre distribuering.
Gravatar

#3 Ryder666 4 år siden

Må sige, at den blev hastig udgivet. Har allerede modtaget Jay and silent Bob reboot, på dansk blu ray release idag. Kun en måned efter jeg skrev første indlæg i denne tråd. Og jeg gav kun 59kr for den, splinterny, og inkl forsendelse.

Er ved at gense Jay and silent Bob strike back, på dvd. Er godt underholdt. Tiden flyver afsted i deres "selskab".

Håber, at Jay and silent Bob reboot, bare er halvt så god.
Gravatar

#4 Ryder666 4 år siden

Well, Jay and silent Bob reboot, er, indtil videre, ikke nær så god og underholdende som Jay and silent Bob strike back. Udseendesmæssigt, ser de også ret gamle ud, på trods af, at Mewes kun er 45 og Smith 49. Og derudover, har Smith, vidst gennemgået et seriøst vægttab, som næsten fremstår alt for tynd. Især omkring ansigtet. Samtidig, er Jays vocal cord/stemmeføring heller ikke så sjov som i strike back. Kan godt forstå den limited release i biograferne i USA og en enkelt biografvisning herhjemme. Er dog glad for at jeg ikke gav mere end 59kr for den på blu ray, inkl forsendelse, og splinterny...og at den blev udgivet forholdsvis hurtigt.

Skriv ny kommentar: