For et par uger siden samlede Joss Whedon “Avengers”-holdet i en video, der advarede imod at stemme på Donald Trump til det amerikanske præsidentvalg. Nu fortsætter den tidligere Marvel-instruktør med at tage afstand fra Trump med sin næste film.

Se også: Joss Whedon vil gerne lave “Black Widow”

Den nye Whedon-film har endnu ikke nogen titel, men der er lavet research, hvor det er gået op for instruktøren, at der er mange paralleller mellem Trump og nazi-lederen Hitler:

”Jeg var i Tyskland og Polen for at lave research til den her film, og jeg så mange paralleller. Jeg ved, det er lidt slidt at sammenligne den orange fyr med den lille fyr med overskæg, men du ser ting, uudslettelige ting i form af propaganda,” siger Whedon til Complex.

Han forklarer videre, at det bliver hans hidtil mørkeste film, som bliver en horrorfilm sat under 2. verdenskrig:

”Det er historisk fiktion kombineret med horror om en tid, hvor verden var ved at blive vanvittig, 2. verdenskrig.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 dfms 5 år siden

Ja og jeg sammenligner Joss Whedon med Joseph Goebbels.
Gravatar

#2 LeroyJenkins 5 år siden

Han laver nok ikke en film om brunskjorterne sådan lige foreløbigt. Og hvis han gør kommer den ikke til at drage paralleller til Hillarys beskidte valgkamp.
Gravatar

#3 ThomasElbo 5 år siden

"Ny Joss Whedon-film: Sammenligner Donald Trump med Adolf Hitler"

Igen en bevidst misvisende overskrift fra Morten Vejgaard Just...
Træner du til at få arbejde på Ekstra Bladet?
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

Syntes det er en skam han så blindt går ind i det her. Det ikke et samfund som det var for 10-15 år siden. Hverken i USA eller i Europa. Vi havde engang hvor vi syntes det var synd for andre, og rent faktisk hjalp. Det der sker nu har intet med dette at gøre. Der ingen der ønsker at smide dem i gaskamre endnu. Men man skal lige tænke på det er dem der indvadere os, og ikke vil indordne sig... Og det er alle lande de komme i, det er galt i.
Gravatar

#5 Clint 5 år siden

Verdens ledere må også snart tage sig sammen og sige fra over for ISLAM. Der er ikke plads til en religion som ISLAM, som har profeter der er pædofile osv...
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#4 #5 Intet om indvandring eller islam i denne nyhed. Bliv på emnet, tak!
Gravatar

#7 Geekalot 5 år siden

#6 Det er jo et af de punkter Trump også er imod, som mange ikke kan lide ham for. Som er noget af den grund til du kan smide den artikel her :)
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#7 Det er en noget bred fortolkning af emnet, der udspringer af, at Joss Whedon er på vej med en ny horror-krigsfilm, hvor han under sin research har fundet ligheder imellem Trump og Hitler, ikke? ;)

Har en idé om, at der er mange andre steder, hvor indvandring kan diskuteres på en mere relevant facon :)
Gravatar

#9 dfms 5 år siden

#6 #8
Bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla...........................
Gravatar

#10 Kisbye 5 år siden

#8
Ahh. Hvad tror du så det er for ligheder han mener, hvis han ikke hentyder til anti-semitisme og vores tids undertrykkelse af muslimske mindretal? At svage mindretal udpeges til syndebukke er nu engang en del af Fascismens natur.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Skriv ny kommentar: