Wes Andersons længe ventede “The French Dispatch” nærmer sig efterhånden sin amerikanske premiere (den danske er stadig uklar), og det fejrer vi med en tur med Owen Wilson i det franske.

Filmen, der allerede til stor succes har fået sin internationale premiere på Filmfestivallen i Cannes, er Andersons første live-action-film siden 2014-filmen “The Grand Budapest Hotel”.

Ligesom med den 9 gange Oscar-nominerede film (og de fleste andre Anderson-film for den sags skyld) har “The French Dispatch” samlet sig et storslået stjernecast. I den nyeste teaser til filmen får vi lov til at følge Owen Wilsons karakter, journalisten Herbsaint Sazerac, der på Andersons typiske stilsikre vis guider os gennem den franske by Ennui-sur-Blasé.

Filmen, der af instruktøren selv beskrives som “et kærlighedsbrev til journalistik”, fokuserer på den amerikanske avisafdeling “The French Dispatch Magazine”, der er baseret i den ovennævnte fiktive franske by. Filmen vækker tre af magasinets noveller til live i forbindelse med udgivelsen af magasinets sidste udgave.

Læs også: “Wes Anderson deler første kig på ny film — traileren til ‘The French Dispatch'”

Selvom “The French Dispatch” endnu ikke har fået sin verdensomspændende premiere, kan vi allerede nu se frem til hans næste film, der dog stadigvæk er uden titel. Her er Anderson allerede godt i gang med at samle sit stjernecast, der blandt andre inkluderer Tom Hanks, Adrien Brody, Margot Robbie, Bill Murray og Scarlett Johansson.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: