“Dune”-instruktør Denis Villeneuve håber på, at få grønt lys til “Dune: Part II”, og han er allerede gået i gang med at skrive opfølgeren, afslører han i et interview med Total Film.

“Dune: Part I & Part II” bliver ikke filmet samtidig, så opfølgeren er stærkt afhængig af første dels box office-præstationer. Det kan dog se hårdt ud for “Dune”, da filmen både udkommer i biograferne og på HBO Max samtidig, hvorfor filmens tal bliver sværere at regne på.

Villeneuve er dog optimistisk: “[…] alle hos Warner Bros. og Legendary er 100 procent bag projektet. De føler, at det ville kræve et meget dårligt udfald i box offixe for ikke at have en “Dune: Part II”, for de elsker filmen. De er stolte af filmen, så de ønsker, at filmen bevæger sig fremad. Og de lavede stadigvæk halvdelen af den. Så, du ved, jeg er meget optimistisk.”

Læs også: “Se den medrivende trailer til ‘Dune'”

Piben må siges at have fået en anden lyd hos den fransk-canadiske instruktør, der så sent som i december frygtede, at Warner Bros. havde dræbt chancerne for en “Part II”, der ville fungere som afslutningen på “Dune”-fortællingen.

Nu afslører han i stedet, at han er gået i gang med at skrive 2’eren — selvom 2’eren endnu ikke har fået grønt lys: “Jeg skriver [Part II] nu, og jeg føler mig som 8 år igen. Det er meget usædvanligt for mig.”

“Dune” har samlet sig noget af stjernecast, der inkluderer Timothée Chalamet, Josh Brolin, Jason Momoa, Oscar Isaac, Dave Bautista, Zendaya, Rebecca Ferguson og Javier Bardem.

Forhåbentlig er Hollywood-stjernerne nok til at få slået så mange røve i biografsæderne som muligt, når “Dune” får dansk premiere den 16. september, så Villeneuve kan få grønt lys til “Part II”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 KE!Z 2 år siden

Uha, håber virkelig at han får grønt lys, selv uden at man har set part 1 er det da et must den skal gøres færdig. ærgerligt man ikke filmede dem sammen så selv om der er grønt lys er vi jo ude i 2-3 år inden vi ser part 2
Kingslayer.....
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Lad os håbe at det går bedre end med Blade Runner 2049. Filmen fejlede ikke noget, men den indtjente ikke det den skulle for at retfærdiggøre en efterfølger.

Skriv ny kommentar: