Den nyeste teaser til “Star Wars”-serien “Ahsoka” lover os masser af lyssværdsaction.

Der er ikke længe til premieren på “Ahsoka”, den seneste “The Mandalorian”-spinoff til at lande på Disney+. I den forbindelse har vi fået en ny kort trailer til serien.

Her ser vi Ahsoka Tano over for den tidligere Jedi-ridder Baylan Skoll (Ray Stevenson), der sammen mindes vores helts tidligere mester Anakin Skywalker inden deres uundgåelige sværdkamp.

En Ahsoka-serie uden Skywalker ville da heller ikke være fuldent, og Hayden Christensen, som spillede den ikoniske skurk i prequel-trilogien vender da også tilbage til karakteren for anden gang siden “The Revenge of the Sith”, hvilket teases i traileren, som du kan se herunder.

Rosario Dawson ses endnu engang som titelkarakteren, der først blev introduceret til universet langt, langt borte i animationsserien “Star Wars: The Clone Wars”. Siden er Ahsoka blevet en fanfavorit, og hun optrådte for første gang i live-action i Sæson 2 af “The Mandalorian”, som tidligere i år fik premiere på sin tredje sæson.

Læs også: “John Boyega vender gerne tilbage til ‘Star Wars’-universet”

Danske Lars Mikkelsen kan i “Ahsoka” ses i rollen som skurken Grand Admiral Thrawn, som han også lagde stemme til i animationsserien “Star Wars: Rebels”.

Samtlige af seriens otte afsnit er skrevet af “The Clone Wars”-instruktør Dave Filoni.

De to første episoder af “Ahsoka” får premiere den 23. august på Disney+.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: