Kevin Feige har bekræftet, at det er Benedict Wongs troldmand, Wong, der er med i “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”-traileren.

I et interview med Rotten Tomatoes bekræfter MCU’s mastermind det, som mange fans allerede har spekuleret i:

“Nogle fans sagde, det her ligner en karakter, de ikke havde set i mange år ved navn The Abomination, der kæmper mod en karakter, der ligner Wong. Og jeg kan sige, at grunden, til at det ligner dét, er fordi, at det er Abomination, der kæmper mod Wong.”

Du kan se “Shang-Chi”-traileren her.

At det faktisk er Wong, der står i ringen, kommer ikke nødvendigvis som den største overraskelse. Et billede af Benedict Wong og Simu Liu i Australien, hvor nogle af filmens optagelser fandt sted, fik nemlig sat gang i spekulationerne om karakterens medvirken.

Nu kan vi så i stedet sætte gang i spekulationerne om, hvordan både Wong og The Abomination er endt i, hvad der ligner en form for Mortal Kombat-agtig, superkræftsturnering.

Uanset hvad bliver det fedt at se troldmanden med det sjældne grin gøre entré i en Marvel-film, der (så vidt vi ved) ikke er forbundet med Doctor Strange, når “Shang Chi and the Legend of the Ten Ring” får premiere den 3. september.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Vestas 1 år siden

Var lidt skeptisk efter de første trailers. Denne her giver meget mere mening og nu ser jeg faktisk frem til at se den. Håber virkeligt, at Disney og de danske biografer snart får en aftale på plads, så vi kan se Marvel (og andre Disney franchises) i biografen igen.
You can just hang around outside in the sun all day, tossing a ball around, or you can sit at your computer and do something that matters! - Cartman
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: