Forleden kom det frem, at reboot-filmen “Mad Max: Fury Road” vil blive vist på årets filmfestival i Cannes. Og nu er en ny teaser så blevet afsløret, der tyder på, at det bliver en eksplosiv omgang med Tom Hardy som Mad Max.

Se også: Ny trailer til “Mad Max: Fury Road” med Tom Hardy

I “Mad Max: Fury Road” skal Max sammen med kvinden Furiosa forsøge at komme helskindet igennem det post-apokalyptiske ødeland.

Udover Tom Hardy er også Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz og Rosie Huntington-Whiteley med i filmen. George Miller, kendt fra de oprindelige film, instruerer igen. Manuskriptet er ligeledes skrevet af Miller.

“Mad Max: Fury Road” får dansk premiere den 13. maj i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Den fede 7 år siden

Ufatteligt at der ingen kommentarer er til traileren til en ny Mad Max-film. Jeg er vildt spændt. Og når nu løbet er kørt for Mel Gibson kan jeg ikke forestille mig nogen bedre afløser end Hardy.
Gravatar

#2 sluppermand 7 år siden

Den fede (1) skrev:
Ufatteligt at der ingen kommentarer er til traileren til en ny Mad Max-film.


Højst sandsynligt fordi denne teaser blot er 15 sekunders genbrugsskud fra de andre trailers.

Jeg ser dog sindssygt meget frem til Fury Road. Ser ud til at blive årets bedste actionbrag. Er stor fan af den oprindelige trilogi (selv Thunderdome) og det ser ud til at George Miller giver os en nyere og vildere Max. Can't wait.
Gravatar

#3 Den fede 7 år siden

#2

True, men der var sgu heller ikke meget aktivitet sidste gang. Og af en 15 sekunders bid at være, så må jeg sige, de sekunder er udnyttet særdeles godt. Jeg er helt enig, actiondelen lover så godt, at dette meget vel kunne give baghjul til konkurrenterne til sommer.

Skriv ny kommentar: