Den nyeste trailer til “Forest Gump”-instruktør Robert Zemeckis’ “Pinocchio” er fornøjeligt farverig og fantasifuld.

Den kommende film følger ligesom Disneys originale animationsklassiker fra 1940 marionetdukken Pinocchio, der på magisk vis vækkes til live. Han må dog bevise sit værd for at han kan blive en rigtig dreng, og i hans forsøg ender han i et stort eventyr.

Pinocchios ønske om at blive en virkelig dreng bliver næppe mere realistisk end i et live-action-scenarie, og det er netop, hvad vi får med Zemeckis’ genfortælling. Her har vi tilmed instruktørens “Forest Gump”-stjerne Tom Hanks i rollen som Geppetto. Du kan se traileren her.

Det er bestemt ikke første gang, vi ser en live-action fortælling af “Pinocchio”. Faktisk er den kommende Disney-fortolkning ikke engang den eneste “Pinocchio”-spillefilm, vi får i år. Den Oscar-vindende “Pan’s Labyrinth”-instruktør Guillermo del Toro har nemlig i samarbejde med Mark Gustafson instrueret en stop-motion-version af fortællingen.

Du kan se traileren til Guillermo del Toros “Pinocchio” lige her.

Robert Zemeckis har i samarbejde med Chris Weitz (“Rogue One: A Star Wars Story”) skrevet “Pinocchio”, der får eksklusiv premiere på Disney+ den 8. september i år.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sådan 1 år siden

Nope... nu må det nostalgi-gendindspildnings-CGI-pjat gerne snart stoppe igen. Det fungerer ikke.
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: