Den nye trailer til Guillermo del Toros “Pinocchio” teaser en smuk, livlig og addeles anderledes filmatisering af Carlo Collodis klassiske børnebog.

I et år hvor ikke én, ikke to, men hele tre “Pinocchio”-film udkommer, er der især én der adskiller sig fra de andre. Guillermo del Toros kommende fortolkning af den velkendte fortælling, som han for resten har instrueret i samarbejde med Mark Gustafson, markerer nemlig den første gang, at historien udspiller sig i et stop-motion-format – og med “Pan’s Labyrinth”-instruktøren bag roret, er det naturligvis en æstetisk fantasifuld og betagende trailer, vi har fået fingrene i.

Læs også: “‘Pinocchio’-trailer: Tom Hanks er Gepetto i Diesneys live-action remake”

Del Toros “Pinocchio” byder på en mørkere udgave af fortællingen, end vi kender fra eksempelvis Disneys animationsklassiker. Filmen foregår i det fascistiske Italien imellem første og anden verdenskrig, og følger den ikoniske trædukke, der vækkes til live, efter at være blevet skabt af snedkeren, Geppetto, der er i sorg efter at have mistet sin søn. Den drillesyge og ulydige dukke har svært ved at leve op til sin sørgende fars forventninger, og han kæmper for at finde sin plads i verden.

Den unge Gregory Mann lægger stemme til den levende marionetdukke, mens Ewan McGregor spiller hans følgesvend, Sebastian J. Cricket, og David Bradley spiller Geppetto.

Christoph Waltz, Cate Blanchett, Finn Wolfhard, Tilda Swinton, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman og John Turturro udgør resten af castet.

“Pinocchio” får premiere på Netflix i løbet af december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: