Marvel Studios har været involveret i en del kontroversielle episoder på det seneste. Sidst med sagen om castingen af Tilda Swinton i en rolle som oprindeligt tibetansk karakter i “Doctor Strange”. Nu viser det sig, at der også var kontroverser omkring produktionen af “Iron Man 3”.

Se også: Marvel: Tilda Swinton i “Doctor Strange” er ikke ‘hvidvaskning'

Det er “Iron Man 3”-instruktøren Shane Black, der nu til Uproxx fortæller, at filmens hovedskurk var tiltænkt en kvinde, men at Marvel til sidst droppede idéen, da det fra højeste sted blev vurderet, at salget af legetøj til filmen ville blive mindre, hvis skurken blev en kvinde.

Derfor blev det i stedet Guy Pearce, som fik rollen som hovedskurk over for Tony Stark. Den historie har siden gentaget sig med “Doctor Strange”, hvor også spørgsmålet om salg af biografbilletter i Kina fik betydning for, at castingen af The Ancient One blev ændret fra tibetaner til en keltisk kvinde i form af Tilda Swinton.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Siasson 8 år siden

Kan folk ikke snart fatte at film er en forretning? Det er da klart at de gør hvad de tror er bedst for forretningen?
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

#1 det jo også det folk kan, bare Marvel der samtidig prøver at leje moralens vogter, så ender det altså med man får huk, når man gør sådan noget.

Skriv ny kommentar: