Om knap to måneder får den længe ventede superheltefilm ”Avengers: Age of Ultron” premiere herhjemme. Og nu har Marvel Studios så udsendt en ny plakat til blockbuster-braget. Du kan se plakaten i fuld størrelse i galleriet til højre.

Se også: Kom med bag optagelserne på “Avengers: Age of Ultron”

Plakaten viser det brede karaktergalleri, som nu også indeholder karakterne The Vision (Paul Bettany), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), og Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson).

“Avengers: Age of Ultron” instrueres af Joss Whedon, der også stod bag det første kapitel om de populære superhelte. Filmen får dansk premiere den 23. april 2015.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Captain Marvel77 5 år siden

awesome !!!!
Gravatar

#2 SublimeKen 5 år siden

Det skal vel lige nævnes at plakaten bekræfter at Anthony Mackie (Falcon fra CA:TWS) er med. Noget både han og Marvel har holdt hemmelige og spillet dumme omkring når de er blevet spurgt i interveiws og lign. Hvorfor de så bekræfter det i en plakat nu ved jeg ikke.

Desuden så ser det også ud til at Danny Elfman har været med til at lave en del af musikken ifølge plakaten. Noget der kunne være et godt tegn da han også lavede de næsten ikoniske scores til Tim Burton's Batman film og Sam Raimi's Spider-Man film.

Med det sagt er det en decideret ringe plakat med utrolig dårlig photoshop. Scarlett Witch og Quicksilver hænger bare der i siden (Som om de står på en væg), og Nick Fury står akavet i siden. Det er tydlige tegn på Photoshop og man skulle forvente bedre fra Marvel. De havde samme problemer med dårlig Photoshop fra den første Avengers film's plakat, men det må også være svært at give alle karaktere deres retmæssige fokus på så lidt plads.
Gravatar

#3 Marcusinho 5 år siden

De er godt nok nærige med The Vision, nu er solen også i vejen lige pludselig. Ikke meget vi har set til ham :-(
Gravatar

#4 Morpheus 5 år siden

Synes godt nok det er en dårlig plakat, ligesom de lavede en dårlig plakat til 1'eren. Størrelses perspektivet er helt hen i vejret.
Gravatar

#5 Kviesgaard 5 år siden

Hvis bare filmen er tip top i orden, så kan jeg sagtens leve med dårlige plakater.

Men derfor må håndværket jo godt være i orden i pr materialet alligevel.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Alex- 5 år siden

Spøjst, jeg synes plakaten er væsentligt federe end den til 1'eren. Kan godt se at QuickSilver og Scarlet Witch ikke passer ind, men ellers synes jeg nu ikke at der er mange fingre at sætte på det.

Marcusinho (3) skrev:
De er godt nok nærige med The Vision, nu er solen også i vejen lige pludselig. Ikke meget vi har set til ham :-(


Og gudskelov for det, er virkelig glad for at de venter med at vise 'ham'. Er forbandet spændt på at se hvad de gør med den karakter. Der skulle dog ske en offentliggørelse af noget d. 8. marts. Måske det bliver Vision.
Gravatar

#7 De4_Kia 5 år siden

Er ligeglad med hvordan plakaten ser ud. Så længe filmen er mindst lige så god som 1eren.
Gravatar

#8 Dick Taid 5 år siden

Marcusinho (3) skrev:
De er godt nok nærige med The Vision, nu er solen også i vejen lige pludselig. Ikke meget vi har set til ham :-(

The Vision er dælme godt nok stor, da!
Gravatar

#9 steadi07 5 år siden

Ligeledes er Peggy Carter åbenbart også en del af filmen.

Skriv ny kommentar: