Cartoon Network har annonceret, at de har bestilt endnu en sæson af den populære computeranimerede serie “Star Wars: The Clone Wars” fra skaberen George Lucas og Lucasfilm Animation.

Den anden sæson af den galaktiske klonkrigssaga er sat til at få premiere til efteråret, hvor serien vil tage publikum med på nye og spændende eventyr. Finaleafsnittet på den første sæson af serien bliver vist på amerikansk tv 20. marts.

”Vi forsøger at flytte grænserne endnu mere i den anden sæson,” udtaler George Lucas. ”I spillefilmene fokuserede jeg på at fortælle historien om Skywalker-familien. Med ‘The Clone Wars’ udforsker jeg sagaen langt ud over det, og vi er dårligt nok kommet under overfladen med den første sæson. Det bliver spændende at tage publikum med til alle disse nye steder i ‘Star Wars’-galaksen.”

Da “Star Wars: The Clone Wars” fik premiere på amerikansk tv i oktober sidste år, blev serien den mest sete seriedebut i Cartoon Networks historie.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 De4_Kia 14 år siden

Vil se frem til Sæson 2, følger med i sæson 1 på Cartoon Network i USA, hvor de lige nu er nået til afsnit 16, og indtil nu har det været en rigtig god sæson. Glæder mig til deres dobbelt op på fredag, hvor de viser 1 times The Clone Wars :)
Gravatar

#2 filmz-Kadann 14 år siden

Well, den første sæson var i bedste fald middelmådig, ikke ulig Lucas' andre projekter, så jeg tvivler på at der er noget at komme efter i sæson 2.

Næh, så hellere den første "Clone Wars", den var noget mere interessant.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 balder 14 år siden

# 2 Star Wars er generelt gået hen og blevet en gang under middel crowdpleasende lort. Lucas glemmer fuldstændig sit oprindelige publikum ved at lave dette, som da kun kan finde interesse hos børn. SW franchisen lukkede og slukkede for mit vedkommende efter Episode 3 fadæsen. Jeg anerkender nu kun den oprindelige trilogi som Star Wars
Gravatar

#4 MOVIE1000 14 år siden

lyder ret godt vidste ikke serien blev vist på cartoon network har bare fulgt serien på tv2 hvornår bliver serien vist på cartoon network og er der nogen der ved hvornår den udkommer på dvd kan godt lide det er anderledes regnede ikke med noget særligt i starten men er blevet mere tiltrukket af det kan godt li at de viser forskellige synspunkter i stedet for at følge skywalker hele tiden
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 Æsop9000 14 år siden

Jeg havde en helt klar forventning om at disse 3D-animerede clone wars afsnit ville være en gang lort........... men efter jeg faktisk så disse afsnit så kan jeg ikke lade vær med at følge med hver søndag, eller hvornår de nu kommer på TV2. Og jeg ser da frem til en anden sæson - jeg mener ikke at denne serie er megagod, den er middelmådig, men jeg er stadig godt underholdt af den.
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#6 filmz-loke76 14 år siden

Ja jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde. Clone wars er så usandsynligt ringe, at det får min røv til at klø. Den er tilsyneladende lavet ud fra devisen, at 5 årige er kerne publikummet, den totalt forfejlede humor hvor selv droids skal være sjove giver mig mavekramper og koldsved.. Selv mine nevøer på 9 og 11 synes den er ringe og at niveauet er til helt små børn.

1+2+3 filmene kan gå pga den fede historie og måden hvorpå den Galaktiske republik bliver til det onde Imperium. Det synes jeg var rigtigt fedt skruet sammen, selvom den også led under denne malplacerede humor, og helt ærlig så skulle de ikke have sat en spice boy til at spille anakin.

Den første Clone Wars serie synes jeg også var rigtig fed. Der var ikke denne mentalitet med laveste fælles nævner for den mængde intelligens man skal bruge for at fatte skidtet. Den var faktisk rigtig vellykket.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#7 Andcasso 14 år siden

Synes det er en fremragende serie, der både er spændende og flot.
Gravatar

#8 Buzz 14 år siden

køre på tv2 om søndag,men jeg forstå ikke hvorfor jeg ikke nå at se dem alle

Skriv ny kommentar: