Advarsel! Spoilers for “Scream” og “Scream” (2022) samt teorier for “Scream VI” forude.

Den nyeste plakat til “Scream VI” former et metronetværk om til en velkendt maskeret morder.

Da “Scream” (2022) fik premiere, var det med en ny hovedperson til at lede franchisen videre: Melissa Barreras Sam Carpenter. Selvom det var første gang, vi mødte hende, var hendes liv bestemt påvirket af hændelserne i de tidligere film i serien. Hendes far var nemlig Billy Loomis, en af den første films to mordere.

Nu står vi inden længe over for “Scream VI”, og når man ser på filmens seneste plakat, er der vist ingen tvivl om, at de tidligere film fortsat kommer til at spille en stor rolle i Carpenters liv.

På posteren ser vi nemlig et metronetværk, der former den ikoniske Ghostface-maske – noget, der først og fremmest peger på filmens lokation, New York City. Dog repræsenterer hvert spor en film i franchisen, mens stationerne viser navnene på den givne films ofre i kronisk rækkefølge. Kun det sjette spor er af gode grunde “under konstruktion” og har altså ikke nogen stationer på sig endnu. Fælles for samtlige spor er, at de ender ved det samme navn: Sam Carpenter.

Du kan se den første trailer til “Scream VI” lige her.

Den opfindsomme plakat gemmer dog på flere bemærkelsesværdige detaljer. Først og fremmest ser vi, at stationen Kirby Reed er lukket. Hayden Panettieres karakter var formodet død efter “Scream 4”, men den detaljeglade seer lagde sandsynligvis mærke til, at hun tilsyneladende var i live i 5’eren, og hun vender endegyldigt tilbage i “Scream VI”.

En anden station adskiller sig også fra de andre: Stu Macher – Billy Loomis’ Ghostface-makker. Stationen har en rødlig farve, som adskiller sig umådelig lidt – men dog stadigvæk en smule – fra de andre hvide stationer. Om det er et hændeligt designuheld, en overlagt teorikatalysator eller et tegn på noget, der får betydning i filmen, kan vi indtil videre kun gisne om.

“Scream VI” har sammen med Barrera og Panettiere også Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding og ikke mindst Courteney Cox tilbage i deres respektive roller. Blandt de nye karakterer finder vi Samara Weaving, Henry Czerny, Dermot Mulroney og Tony Revolori.

Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der instruerede “Scream” (2022), står også bag roret på “Scream VI”, der får premiere den 30. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: