En krimiserie baseret på seks nye historier af Elsebeth Egholm filmatiseres af Miso Film i samarbejde med TV 2, TV 4 Sverige og SF Film. Mikkel Nørgaard (“Anna Pihl”, “Klovn”) skal instruere den første biograffilm i serien. Det skriver SF Film i en pressemeddelelse.

Elsebeth Egholm har i samarbejde med manuskriptforfatter Stefan Jaworski udviklet “Den som dræber” – en serie på seks nye danske kriminalfilm.

“Den som dræber” består af seks individuelle 90-minutters film, hvoraf to produceres som biograffilm. Serien sigter efter den eftertragtede og trofaste krimimålgruppe. “Den som dræber” lægger sig ifølge SF Film tæt op ad det velkendte format fra de populære svenske “Beck”-serier, Henning Mankells “Wallander”-serie og Gunnar Staalesens “Varg Veum”-serie, der alle har haft stor succes både i biografen, på dvd og tv i hele Skandinavien og Tyskland.

“Den som dræber” handler om en ny specialenhed hos Københavns Politi, der efterforsker serieforbrydelser, som ikke er forankret i traditionelle motiver og adfærdsmønstre. Gruppen består af udvalgte kriminalbetjente og eksperter, der ikke kun efterforsker fysiske spor, men i lige så høj grad de psykiske spor, som både gerningsmand og offer efterlader.

Indspilningerne går i gang i begyndelsen af 2009 og vil have et samlet budget på omkring 90 mio. kr.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 filmz-humon 13 år siden

Jeg bryder mig aldrig om at få at vide hvor mange penge der er blevet brugt på en bestemt film/serie. Selv hvis jeg holder af filmen/serien, giver det mig altid en følelse af at pengene kunne være brugt på noget bedre og mere meningsfyldt...
"You don't stop being afraid of spiders just because the world's blown up" - Simon Pegg
Gravatar

#2 Bohemian 13 år siden

Ja man kunne bruge pengene på nogle bedre film
Free in serenity.
Gravatar

#3 TNPihl 13 år siden

Da der ikke er et direkte nyhedslink, kan jeg henvise til TV 2s hjemmeside, hvor der er flere detaljer om det spændende filmprojekt:
TV 2: Den som dræber
Gravatar

#4 keitel 13 år siden

#2 Hørt - og bedre serier
Gravatar

#5 blahblah 13 år siden

Det lyder fedt.

#4

Hvad mener du? De bruger pengene på en serie, du kan sgu da ikke isge ngoet om kvaliteten endnu.

Gravatar

#6 keitel 13 år siden

#4-Det er sandt, men med tv2 serier som Anna Pihl i erindring er jeg ret pessimistisk.
Gravatar

#7 blahblah 13 år siden

#6

Er den dårlig? Virker som om ret mange mennesker kan lide den. Hvor mange afsnit har du set?
Gravatar

#8 nygaardpetersen 13 år siden

ÆV! troede lige for engangs skyld at en serie skulle foregå i Århus (ligesom Elsebeth Egeholms krimier) )-:
Gravatar

#9 keitel 13 år siden

# 7 Jeg har faktisk set de fleste afsnit, simpel hjernelam underholdning, politisk korrekt og total forudsigelig og det kan jeg ikke snuppe-men alt er relativt og man kan diskutere smag, jeg synes bare at jeg ikke har set en ordentlig produceret dansk serie siden Matador, selv om en serie som Taxa havde nogle ok afsnit.
Gravatar

#10 Nikmi 13 år siden

Bleh! spar de penge og brug dem på noget fornuftigt! jeg hader dansk produceret tv serier. de er overdramatiske (ja amerikanske tv serier er også overdramatiske men der er det lidt mere troværdigt fordi der bare generalt sker mere voldligt kriminalitet for eksemple end der gør i Danmark, hvilket får en serie som Anna Pihl til at være waaay out there!.

Skriv ny kommentar: