Med navne på rollelisten som Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Tim Roth, Michael Madsen og Bruce Dern i Quentin Tarantinos westernopfølger til “Django Unchained” er det svært ikke at glæde sig. Titlen er “The Hateful Eight” på det, der ligner western-udgaven af “Reservoir Dogs”. En spritny trailer er ude nu!

Se også: Tarantinos “The Hateful Eight” udkommer i to forskellige versioner

“The Hateful Eight” foregår efter Borgerkrigen, hvor en diligence kæmper for at komme gennem det barske vinterlandskab i Wyoming. Dusørjægeren John Ruth og hans fange Daisy Domergue haster mod byen Red Rock, hvor Ruth, der på disse kanter er kendt som ‘The Hangman’, vil sørge for, at Domergue får sin fortjente straf.

På vejen møder de to fremmede – Major Marquis Warren, ekssoldat og nu berygtet dusørjæger og Chris Mannix, der hævder at være byens nye sherif. De mister orienteringen i snestormen og søger ly hos ‘Minnies Herreekvipering’, der ligger i et bjergpas og er et velkendt stop for diligencer.

Ved ankomsten bydes de ikke velkommen af ejeren, men mødes af fire ukendte ansigter. Bob, der passer Minnies forretning, mens hun besøger sin mor, er offer for et hold up udført af Red Rocks bøddel, Oswaldo Mobray, cowboyen Joe Gage og General Sanford Smithers. Mens stormen tiltager i styrke og lukker bjergpasset, indser de otte rejsende, at de måske ikke når frem til Red Rock alligevel.

“The Hateful Eight” får dansk premiere d. 7. januar.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Jack Slater 6 år siden

Ser genialt ud!
Gravatar

#2 Gasivodo 6 år siden

Jeg er solgt! (i forvejen)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 X&O 6 år siden

Jeg begynder mere og mere at synes den her film ligner Reservoir Dogs som Western.

Skriv ny kommentar: