Selv om “Doctor Strange” introducerer et helt nyt element til MCU, der angiveligt ændres fra univers til multivers – MCM – så opererer den magiske helt alligevel i samme virkelighed som de øvrige Marvel-helte. Det slår ny teaser fast.

Se også: Marvel og Jakob Stegelmann byder på gratis “Doctor Strange”-event

For her ser vi tre af de mest kendte Avengers – nemlig Captain America, Iron Man og Hulk, der kan beskytte verden imod fysiske modstandere, imens det nu er Doctor Stranges rolle at beskytte verden imod de mere spirituelle af slagsen.

Således vil “Doctor Strange” – der har danske Mads Mikkelsen med som skurk – åbne op for andre universer og dimensioner samt forskudte tidslinjer, der på sigt vil bryde med idéen om MCU, hvor Captain America, Iron Man og Hulk er de bedste og stærkeste.

Doctor Strange” får dansk premiere d. 28 oktober.

Se teaseren her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Lard Hanson 5 år siden

Er de klip med Hulk og de andre ikke taget fra Avengers-filmene?
Gravatar

#2 Morpheus 5 år siden

#1

Jo, det er det. Jeg tror bestemt ikke på at de rent faktisk er med i filmen. Jeg tror endda måske kun det er i traileren de er sat ind. Det ville virke for mærkeligt i filmen, at vise små klip af dem, når munken siger at de beskytter verden mod fysiske trusler. Alle der tager ind og ser Doctor Strange ved jo hvem de andre er, på dette tidspunkt.
Gravatar

#3 Lard Hanson 5 år siden

#2 pyha godt.. Håber ikke de er med i Doctor Strange.
Gravatar

#4 ThomasElbo 5 år siden

Morten Vejgård Just har godt nok for vane at skrive historier der ikke er belæg for,
og drage konklusioner forskellige citater ikke understøtter.... Pinligt!
Gravatar

#5 The_Corrector 5 år siden

Helt seriøst Morten, så du overhoved det TV-spot før du begynde at fyre alt de ord afsted?! Det er tydeligt at se, at disse klip af Hulk, Captain, og Iron-Man, er fra allerede udgivet Marvel film!

Du kunne lige så godt have kaldt overskriften:
Ny teaser: Mads Mikkelsen viser sin styrke i "Doctor Strange"

Også have skrevet en masse tomme ord om, hvor meget Mads Mikkelsen styre i den 30 sekunder teaser, og det samme om at han er med i filmen, spiller skurken og bla bla bla.

Det ville jeg skulle hellere læse, end det der fis du fyre af. :)
Gravatar

#6 cain 5 år siden

#4 + #5

Enig.
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#5 Ja, men derfor indgår de jo alligevel i 'Doctor Strange'. Præsentationen af dem i dette spot er interessant, fordi der markeres en linje imellem de gamle Avengers - med fysiske evner - og så Strange med magiske, der indleder indgangen til MCM, som Marvel har indikeret, nu vil afløse MCU.

Derudover er det interessant, at de medvirker i spottet, fordi Marvel nu forsøger at forklare universets sammenhæng. I Ant-Man gav det aldrig mening, hvorfor han ikke fik hjælp af de andre til at bekæmpe en slem skurk. Nu forklares det, at der er forskel på evnerne - det giver yderligere troværdighed til Marvels univers, er min vurdering.

Derfor er dette spot særligt interessant. Om det er ligegyldigt fis, må den enkelte så vurdere med sig selv.
Gravatar

#8 Geekalot 5 år siden

Nu det jo altså ikke Morten der har lavet den teaser her. Og man kan sådan mene og sige hvad man vil, men det ændre ikke på at de er med i den teaser her.
Godt nok ved at være en del der går i lidt for små engang imellem herinde...

Skriv ny kommentar: