Det tredje kapitel i fortællingen om Din Djarin og den Kraft-sensitive Grogu har langt om længe fået offentliggjort sin premieredato.

Sæt kryds i kalenderen den 1. marts 2023. Her vender vi nemlig tilbage til galaksen langt, langt borte for at drage på nye intergalaktiske eventyr i Sæson 3 af den fantastisk populære “Star Wars”-serie “The Mandalorian”.

Selvom det er den tredje sæson af serien, vi venter på, er det dog en god idé også at have holdt sig opdateret på resten af “Star Wars”-universet – specifikt spinoff-serien “The Book of Boba Fett”, som til en hvis grad har fungeret som “The Mandalorian” Sæson 2.5 med episoder, der har direkte indflydelse på den kommende Sæson 3.

Har man heller ikke set “Andor”, som netop har afsluttet sin første sæson, har man noget at glæde sig til, da serien sagtens kan blande sig i diskussionen om de bedste projekter i det George Lucas-skabte univers.

Du kan læse vores anmeldelse af “Andor” lige her.

“The Mandalorian”-skaber Jon Favreau er ligesom på de to første sæsoner også forfatter på en stor del af Sæson 3, der instrueres af blandt andre Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa og Carl Weathers.

Pedro Pascal er naturligvis at finde under titelkarakterens maske.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: