Det er ikke udelukkende superhelte, riddere eller kæmpe aber der bliver vist frem på årets Comic-Con i San Diego. Troldmænd og hekse viser også deres tilstedeværelse på konventet. Denne omgang i form af en ny trailer til “Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Se også: Måske mere “Harry Potter”: Warner registrerer “The Cursed Child”

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” er baseret på Hogwarts-lærebogen af samme navn, der er baseret på et manuskript fra “Harry Potter”-forfatteren J.K. Rowling. Den foregår i “Harry Potter”-universet, men finder sted i New York 70 år før Harrys tid med fokus på Newt Scamander, en såkaldt Magiczoologist, der spilles af Oscar-vinder Eddie Redmayne (“Teorien om alting”).

David Yates instruerer “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, der får dansk premiere d. 17. november, 2016.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 David Munch 7 år siden

Lad os håbe den ikke bliver latterlig mørk som de senere Harry Potter film.
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 7 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#3 X&O 7 år siden

Tyler Durden (2) skrev:
Øh, JO... det var jo netop det som gjorde dem langt bedre! Det blev for pjattet og barnligt, de første par stykker. Men sådan er vi jo så forskellige.


Nu har jeg ganske vidst kun læst den første bog, men mit indtryk var i hvert fald med den, at filmens tone fulgte bogen rimelig godt. Bøgerne har vel udviklet sig i en retning filmene har fulgt. Jeg er dog fuldstændig enig i at tonen i de sidste film er langt mere mig end de første, så derfor håber jeg også på at dette spinoff rammer en lignende tone.
Gravatar

#4 Nagash 7 år siden

Hehe.. Er det ikke Harry Potter med en del Pokemon vibe? Meget tidssvarende må man i så fald sige :P
Gravatar

#5 David Munch 7 år siden

Tyler Durden (2) skrev:
Øh, JO... det var jo netop det som gjorde dem langt bedre! Det blev for pjattet og barnligt, de første par stykker. Men sådan er vi jo så forskellige.

Jeg snakker selvfølgelig ikke om tonen i filmen, men manglen på kontrast. Man kan ikke klandre en film for at følge den bog den er baseret på.

Skriv ny kommentar: