“Fantastic Beasts 3” bliver udskudt med et år.

Planen fra “Harry Potter”-forfatter J. K. Rowling og Warner Bros. har hele tiden været fem “Fantastic Beasts”-film med premiere hvert andet år.

Den plan er nu droppet. “Fantastic Beasts 3”-premieren bliver nu udskudt fra 2020 til d. 12. november i 2021.

Premiere-ændringen sker efter dårlige anmeldelser og et kun nogenlunde billetsalg til 2018-filmen “Crimes of Grindelwald” – den anden i rækken.

Således blev “Fantastic Beasts 2” den dårligst sælgende i “Harry Potter”-universet med en tilbagegang på 160 millioner dollars i forhold til den første “Fantastic Beasts” fra 2016.

Samtidig er “Fantastic Beasts”-stjernen Johnny Depp aktuelt involveret i en retssag, der blandt andet omhandler eks-konen Amber Heards rolle i “Aquaman” – læs om det her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Sjølle 5 år siden

Sjovt, for herhjemme var vi ret enige om at 2’eren var markant bedre, end den søvndyssende og uendeligt ligegyldige 1’er. Faktisk fandt vi 2’eren ganske udemærket.
Gravatar

#2 Justin 5 år siden

Det forstår jeg godt, det var da også en elendig film !

Den første var ny og spændende, anden film var ikke nogen at delene
Gravatar

#3 LORDADPX 5 år siden

2 var da så søvndyssende som noget kunne være. Hvor imod 1 eren var virkelig god...
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

synes egentlig filmene havde mange af de samme svagheder og styrker, der hvor 1eren nok vandt lidt var ved en tilbagevenden til harry potter universet, og det nye i det....sure 2eren har også nye ting og alt det, men ja...kan lide begge to og håber da ikke det går så galt at de ender med ikke at færdiggøre den serie af film de har tænkt sig at lave, men har ikke travlt med at den lige skal komme næste år :)

Skriv ny kommentar: