En psykopatisk, iskold seriemorder er på fri fod i filmatiseringen af Jo Nesbøs bestseller “Snemanden”. Michael Fassbender er Harry Hole, der skal stoppe den morderiske galning i den anden trailer til Tomas Alfredsons filmatisering.

Se også: Topliste: Hannibal Lecter er verdens bedste fiktive seriemorder

Der er flere blodige detaljer i den anden trailer i forhold til den mere stemningsskabende første trailer til “Snemanden”, der udelukkende er optaget on location i Oslo, Bergen og området omkring Rjukan.

Det hele begynder med vinterens første sne. Harry Hole, vicekommissær ved drabsafdelingen, efterforsker en sag om en forsvunden kvinde, som får ham til at frygte, at en seriemorder er aktiv igen.

Med hjælp fra en begavet politiaspirant – spillet af Rebecca Ferguson – begynder han at forbinde en række gamle, uopklarede sager med den nye i forsøget på at komme den bestialske morder i forkøbet inden næste snefald.

Charlotte Gainsbourg, Val Kilmer og J.K. Simmons er at finde i de øvrige roller i “Lad den rette komme ind”-instruktørens tilbagevenden til Skandinavien.

“Snemanden” får dansk premiere d. 12. oktober.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: