Scarlett Johansson er på jagt efter sandheden om sit cyborg-selv i spektakulær, ny trailer til ”Ghost in the Shell”. Og det i selskab med danske Pilou Asbæk.

Se også: Pilou Asbæk pryder plakat til “Ghost in the Shell” med Scarlett Johansson

Pilou Asbæk er mere markant tilstede i denne trailer som makkeren Batou til Scarlett Johanssons cyborg-betjent i den kommende anime-filmatisering. Sammen skal de finde sandheden om hendes fortid, inden Hanka Robotics gjorde hende til en cyborg.

Scarlett Johansson er cyborgen Major, som leder eliteenheden Section 9. Hun har helliget sig til at stoppe kriminelle ekstremister, hvis eneste mål er at tilintetgøre Hanka Robotics’ fremskridt inden for cyber-teknologi.

I skyggerne truer den skumle Kuze, som bliver spillet af Michael Pitt kendt fra HBO-serien “Boardwalk Empire”.

“Ghost in the Shell” får dansk premiere d. 6. april.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 NightBreaker 4 år siden

gimme gimme
Gravatar

#2 hellerup 4 år siden

Ja. Så skete det så alligevel. I stedet for at gå med den oprindelige historie, så skal vi i stedet have endnu et Robocop opkog med stjålne liv, tabt hukommelse, løgne deromkring samt formentlig et alle mod én scenarie. Jeg håber inderligt at det blot er traileren der er dummet ned.
Attention please. A child has been lodged in the tunnel of goats.
Gravatar

#3 X&O 4 år siden

Please vær god. Please vær god. Please vær god.
Gravatar

#4 kblood 4 år siden

#2 Hvor mange gange er det gået godt at lave en Anime til en film hvor man bare genskaber det hele som film?

Jeg har endnu ikke set det ske. Det kunne sikkert være fedt at se den originale Ghost in the Shell, men en ny historie, blandet med elementer fra de originale historier både fra film og serier, synes jeg nu ikke lyder som en dårlig ting.

Intet tyder på at det bliver en mod alle. Det er som i filmene og serierne at Level 9 ofte er oppe imod deres egen regering eller andre regeringer, og ingen på selve Level 9 holdet ser ud til at gå imod Major. Alt syntes jeg tyder på at de stadigt er med hende og støtter hende.

Skriv ny kommentar: