Universals dinosaur-film, “Jurassic World”, har haft sin sejrsgang i verdens biografer. Nu er det Pixars tur, der har udsendt en ny trailer til deres dinosaur-film, “Den gode dinosaur”.

Se også: Første teaser: Dinosaurerne overlever i Pixars “The Good Dinosaur”

Dinofilmen, der har originaltitlen “The Good Dinosaur”, foregår i et alternativt univers, hvor den katastrofale asteroide, der dræbte dinosaurerne og ændrede livet på jorden, ikke rammer jorden. Filmen handler om venskabet imellem en 21 meter høj Apatosaurus og menneskedrengen Spot.

“Den gode dinosaur” instrueres af debutanten Peter Sohn, og får engelske stemmer af blandt andet Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Steve Zahn, A.J. Buckley og Anna Paquin.

“The Good Dinosaur” får dansk premiere den 7. januar 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 knekker 5 år siden

Hold da op hvor ser den film bare hyggelig ud. Og hvor er det befriende at traileren ikke kommer med en cliche voice trailer, der snakker om venskab fra uventet kanter der sammen tager paa laerrig eventyr... og alt det lort vi har hoert 1 million gange foer.

Thumbs up!
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#2 Zt3pH 5 år siden

Den er da nuttet - den kan jeg vidst godt hive den mindste med i biffen os se :)
Gravatar

#3 X&O 5 år siden

Ser umiddelbar lidt anonym ud. Den har da charme, men der mangler lidt den der Pixar-ingrediens af noget originalt. Der er ikke rigtig noget "nyt" synes jeg.
Gravatar

#4 moulder666 5 år siden

Synes den ligner noget der er set tusind gange før. Men ok, hvis målgruppen er små børn, så fair enough - så skal den da ikke dømmes på forhånd.

Dog fatter jeg ikke, at de laver naturen så smuk og den dinosaurus så afsindigt grim!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 ThomasArnt 5 år siden

moulder666 (4) skrev:


Dog fatter jeg ikke, at de laver naturen så smuk og den dinosaurus så afsindigt grim!


Lige akkurat hvad jeg sad og tænke. Min mindste datter vil sikkert elske den og nu har jeg jo ikke set filmen endnu, men Pixar plejer både at være for voksne og børn... og ikke kun børn. Håber at jeg tager fejl.
Gravatar

#6 knekker 5 år siden

Hehe helt enig, den dino er fandeme grim, men naar man taenker over det, saa er det alligevel en sjovt konstrast til naturen som stiler imod et flot og realistisk look.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#7 Kaversmed 5 år siden

Ser fuldstændig fantastisk ud. Kunne godt gå hen og blive denne generations "Landet for længe siden".
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: