Europa Corp. har udsendt en ny actionfyldt trailer til den franske parkour-actionopfølger “Banlieue 13 – Ultimatum”, der følger op på “The 13th District” fra 2004. Traileren kan ses her.

Tre nye plakater samt billeder fra actioneventyret kan desuden findes i filmens galleri.

Stuntskuespillerne Cyril Raffaelli (“Kiss of the Dragon”, “Die Hard 4.0”) og David Belle er tilbage i hovedrollerne som Leito and Damien, der på ny må redde de parisiske forstæder i en nær fremtid fra kaos i de nu farligere bandeterritorier.

Opfølgeren, der udspiller sig to år efter originalfilmen, er skrevet og produceret af Luc Besson, mens instruktionen denne gang vil blive begået af Patrick Alessandrin, der bl.a. tidligere har fungeret som assisterende instruktør på Bessons “Subway”.

“Banlieue 13 – Ultimatum” rammer franske biografer til februar.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 filmzkim 14 år siden

Action på højt Niveau!
Gravatar

#2 sovsekande 14 år siden

Den ser fed ud...franskmændende kan altså et eller andet hvad angår film generelt, som ingen andre kan. De har sans for detaljerne, personerne og locations i film og deres måde at filme på er fantastisk. Husker Taxa 1 og 2 suverænt gode og Leon, De blodrøde floder1+2 og Nikita.
Gravatar

#3 Crash 14 år siden

Den første film i rækken, var i hvert fald spækket med action, og vilde stunts, og ser også ud til, at vi endnu en gang kan få lov til, at nyde det. Fede kampscener er der i hvert fald nok af, og selvom sproget er på fransk, så er det simpelthen en film, der er "must", for alle stunt-elskere.

Skriv ny kommentar: