Det er ikke længe siden, at den første scene fra den forlængede udgave af sidste års største eventyrsfilm, “Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark” blev offentliggjort.

Se også: Se eksklusivt nyt materiale fra “Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark”.

Den første trailer til den kommende forlængede udgave af filmen er netop blevet udgivet, og her kan man blandt andet se Thrain, far til dværgelederen Thorin. Traileren afslører også et par nye scener med Mikael Persbrandts kollosale ham-skifter Beorn.

Den 25 minutter længere udgave af “Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark – Extended Edition” udkommer den 3. november på Blu-Ray og DVD.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 eskithekid 7 år siden

Jeg vil ikke se den, da den vil afsløre halvdelen af filmen! Hellere ingen anelse om hvilke scener der kommer, når man sidder i biffen og nyder den fuldt ud!
Gravatar

#2 X&O 7 år siden

#1 Der er tale om 2'eren i den forlængede udgave ikke 3'eren der kommer til December. Jeg lavede samme fejl ;)
Gravatar

#3 Jack Slater 7 år siden

#1, #2

Det giver dog stadigvæk mening ikke at se den, da det svarer til at se en trailer til en film som kun er på 25 minutter :)
Gravatar

#4 Quantom 7 år siden

Lad os få den overstået.

Plz. Lad os bede til gud om der ingen CGI tøndescene er at finde i denne film. Men skal nok bestille biletter og en stor pose slik. Er da klar, men jaja :-) Den slags film der blot skal ses.

Man kan jo ikke fortænke dem i hvordan livet er som hobit i disse film. Men alligevel kan man sætte sig ind i livet. Det er nærmest grænseoverskridende og latterlige jeg har oplevet, og har trods alt været udsendt til det gamle ex jugoslavien i midt 90'erne. Ja jeg har oplevet den slags på tæt hold, men jeg var os udrustet rent uddannelsesmæssigt. Men fair. Jeg kender til reglerne over overholder dem gerne.
Gravatar

#5 danish99 7 år siden

Gab gab. De ro første var et flop.
King
Gravatar

#6 Old Son 7 år siden

Zzzzz...
Wiggaaaar ajt fo sjissle ma dissle bizlle in de kissle aijt fo shir biatch!
Gravatar

#7 Kimh87 7 år siden

#5
Av ja, kun $2 milliarder på verdensplan har de 2 film indtjent. Sikke nogle flops ;)
(kilde:box office mojo)

Hvis du derimod mener at de i øjnene på "rigtige" fans er tåkrummende dårlige så ja, måske, men det er Hollywood - de går efter det brede publikum, det ændre sig jo aldrig (:

Men flops synes jeg nu ikke ligefrem at man kan kalde dem (:


Gravatar

#8 ThomasEJ 7 år siden

Quantom (4) skrev:
Lad os bede til gud om der ingen CGI tøndescene er at finde i denne film. Men skal nok bestille biletter og en stor pose slik. Er da klar, men jaja :-) Den slags film der blot skal ses.


Bestiller du tit biletter for at se film derhjemme?
Der ER en tøndescene... Har du ikke set filmen?

Det her er en trailer for den forlængede version af 2'eren... Ikke en trailer for 3'eren...
Jesus christ... Læser folk ikke artiklen, før de kommenterer??
Gravatar

#9 eskithekid 7 år siden

My bad.. Har læst alle jeres kommentarer og selve artiklen nu. :) Men vil aldrig se traileren til 3'eren eller nogen anden film, som jeg forventer at se.
Gravatar

#10 Jack Slater 7 år siden

#4
Hvis du derimod mener at de i øjnene på "rigtige" fans er tåkrummende dårlige så ja, måske, men det er Hollywood - de går efter det brede publikum, det ændre sig jo aldrig (: skrev:


Jeg synes at mønstret fra de første 3 film gentager sig, 1'eren er rigtig god, men 2'eren skulle gå all in over the top.

Det som irritere mig mest er nok (spoiler ifht. The Two Towers og Desolation of Smaug:

I the two towers er der en scene hvor Legolas skøjter på et skjold imens han skyder orker, så vidt jeg ved er der en vis konsensus om at dette er for meget og over the top. Hvad gør The Desolation of Smaug, den gør det samme, istedet for at lytte til fans kritik, fik vi en scene med en tønde som er så vild at den slår alt i den gamle trilogi imens vi ser elvere gå på hovederne af dværgene i tønder. Jeg har sagt det før, men hold op hvor var det godt at se George Lucas lytte til Jar Jar Binks kritikken og skrive ham ud, det er sådan man gør, lytter til kritik

Skriv ny kommentar: