Under Tokyo Game Show kunne Sony Pictures Home Entertainment afsløre en helt ny trailer til deres kommende computeranimerede horrorfilm “Resident Evil: Degeneration”. Traileren til filmen, der ikke er forbundet med liveaction-filmtrilogien, kan ses online her.

“Resident Evil: Degeneration”, der bygger over den populære gyserspilfranchise fra Capcom, udspiller sig syv år efter, at det bioeksperimenterende kæmpefirma Umbrella er gået i opløsning. Den farlige virus, der kunne forvandle folk til glubske zombier, er sammen med Raccoon City blevet udraderet. Eller er den? Pludselig en dag i en amerikansk lufthavn dukker en zombie op og begynder at angribe og inficere alle, og den frygtelige ulykke er nu ved at gentage sig selv…

Filmen udkommer på det amerikanske dvd- og Blu-ray-marked 30. december. Af ekstramateriale på udgivelsen finder man et trivia-track, “The Making of Resident Evil: Degeneration”, karakterprofiler, stemme-bøffere, interviews samt trailer-samling.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Bardoboy 15 år siden

den ser godt nok ringe ud!
Gravatar

#2 mr gaijin 15 år siden

Christ. Det ligner jo animationen fra Resident Evil 2 fra 90erne.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 aeries 15 år siden

Jeg synes nu egentligt det ser ganske ok ud. Det er måske ikke Final Fantasy kvalitet men som animeret film synes jeg det ser helt fint ud som det gør der.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#4 Noccio 15 år siden

Det ser fint ud. Nøj, hvor kunne det være fedt, hvis de fanger ånden fra 2'eren. Og hov hov, det var altså i 98 den blev udgivet, _næsten_ år 00 :)
Gravatar

#5 Slettet Bruger [1558499192] 15 år siden

Jeg synes det er superfedt - og det er vel næsten bevidst at animationen har mange ligheder med 2'er spillet; det er næppe et tilfælde at Claire Redfield og Leon S. Kennedy forenes i denne grafiske stil.

Det er en film for seriens fans i modsætning til de horrible filmatiseringer, der allerede er lavet.
Gravatar

#6 Morpheus 15 år siden

Den bliver simpelthen alt for fed! Glæder mig rigtig meget til den og den skal helt klart erhverves med det samme.

Nogen der ved om den kan forudbestilles et sted med DK undertekst?
Gravatar

#7 The-new-meister 15 år siden

Troede til først at det var en trailer til et spil

Skriv ny kommentar: