Så er “Lost”-feberen atter ved at være over den amerikanske sendeflade. ABC blænder 21. januar op for den første episode af den ventede femte sæson af hitserien, og i den forbindelse har de lanceret en trailer, der viser lidt af det, der vil foregå under premiereafsnittet.

Traileren kan ses hos WorstPreviews.

Fans af J. J. Abrams’ populære spændingsserie om de forulykkede fra Oceanic Flight 815 vil få yderligere mulighed for at blive “Lost” i den kommende sæson, da den vil få en samlet spilletid på 17 timer – og ikke 16, som det tidligere var planlagt.

Det samme vil være gældende med den sjette og sidste sæson, som vil være klar i 2010.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 squee 13 år siden

De skal sgu efterhånden skynde sig, hvis de skal samle op på alt det lort, de har lagt på bordet.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#2 MOVIE1000 13 år siden

bliver den 5. sæson vist i danmark?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 Frederik 13 år siden

Jeg tror det ikke. De sendte første afsnit af s4 i Juni og besluttede der var for lave seertal, så de stoppede.

Jeg ser det selv fra USA så undskyld hvis det ikke er sandt :).

#1: Cuse og Lindeloff ved hvad de gør, og har udtalt at de ikke ville stoppe serien efter 6.sæson hvis de ikke vidste de kunne gøre det færdigt.
Gravatar

#4 squee 13 år siden

#3
Altså, de skriver jo tydeligvis tingene, mens de arbejder på serien, fordi de kunne have færdiggjort serien efter 4. sæson, men nu malker de uden tvivl serien ALT, hvad de kan. Jeg tænker bare, om Lost måske ender som Heroes? Det er jo gået drastisk ned ad bakke for serien, og jeg synes de udvikler sig på akkurat samme måde. Det betyder naturligvis ikke, at jeg ikke vil følge med i sæson 5, men de skal snart tage sig sammen.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#5 stoffer 13 år siden

#4
Det har altid været meningen at den skulle køre 6 sæsoner, så det har vist ikke så meget at gøre med at malke serien.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#6 kasper0204 13 år siden

#2 Det tror jeg helt bestemt den gør, på den nye Kanal 6 (6'eren), der erstatter SBSNet.

#3 De sender sæson 4 på den nye tv-kanal, Kanal 6 (6'eren hedder den rigtigt... Forfærdeligt navn). Den starter 1. januar 2009, og mon ikke de tager sig sammen og sender sæson 5 også? Det håber og tror jeg.

#1 + 4 Kan da sagtens forstå, at du ikke ser noget særligt i serien, når du omtaler det for 'lort' og generelt har den værste dårlige indstilling. De skriver ikke serien hen ad vejen (Så det er ikke særlig tydeligt - omend slet ikke eksisterende). De har lige fra starten haft den overordnede historie på plads - hvordan den skulle starte, hvilke større ting der skulle/skal ske undervejs og hvordan serien slutter. Så det er langt fra fordi de sidder nu, og prøver at finde på endnu to sæsoner og en mulig slutning - slutningen er og har altid været på plads.

Synes bestemt ikke, at det er gået drastisk ned ad bakke - så jeg vælger blot at se det som, at din utrolige negative indstilling taler for dig ;o) Syndt at du åbenbart ikke kan- og har nydt serien lige så meget som mig...
Gravatar

#7 squee 13 år siden

#6
Jeg siger på intet tidpsunkt, at det er noget lort. Jeg synes bare, at det er gået ned ad bakke siden sæson 3. Det samme skete jo med Twin Peaks. Sæson 1 er genial og i midten af sæson 2 går det voldsomt ned ad bakke lige, indtil David Lynch igen træder i rollen som instruktør og retter op på alt det, som de andre instruktører ødelagde.
Jeg håber bare på, at der sker noget i samme stil med Lost.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#8 kasper0204 13 år siden

#7
squee (1) skrev:
De skal sgu efterhånden skynde sig, hvis de skal samle op på alt det lort, de har lagt på bordet.
- Lort? Lyder ikke ligefrem positivt at kalde alle 'tingene' i Lost for lort.. Jamen, jeg synes ikke, at det går ned ad bakke - og det er om du sammenligner med andre serier, eller ej.. Sæson 4 er Lost når det er bedst, efter min mening..
Gravatar

#9 9No 13 år siden

squee :

Det var da synd for dig at du ikke kan se det gode i Lost mere, men sammenlign da ikke Lost med Heroes.. :P
Jeg er 100% enig med kasper0204 omkring Lost og dens 4. sæson.. De beviste netop med den sæson at de planlægger serien på forhånd og til de mindste detaljer.. Hvordan du ikke kunne lide den er mig en gåde :)

Kan ikke vente til d. 21 januar (eller rettere d. 22 januar - for os udenfor USA)..
Gravatar

#10 Rasputinoch 13 år siden

#6

Med mindre du er en del af produktionsholdet kan du i reglen slet ikke være sikker på at alt er planlagt fra starten af. Hvis du bygger på interviews fra manus-forfattere og lignende, så er det lettere naivt at tro på udsagn der handler om den bredere planlægning.

LOST lugter langt væk af netop IKKE at have en overordnet plan, men en sådan "brøler" vil manus-forfatterne naturligvis ikke indrømme på nuværende tidspunkt.

Hvis det, mod forventning, alligevel skulle vise sig at de har haft en plan fra starten, så vidner alle disse formodninger om det modsatte om, at de har haft betydelige problemer med at få struktureret historien ordentligt.

Skriv ny kommentar: