Så er der ny trailer til “Turtles 2”, hvor Bebop og Rocksteady bliver forvandlet fra mennesker til dyr. Og når de kan blive forvandlet den ene vej, så er der måske håb, for at skildpadderne kan blive til mennesker!

Se også: Folkene bag “TMNT 2” lover: Sequel bliver meget bedre end 1’eren

I “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” er Michelangelo, Donatello, Leonardo og Raphael tilbage, hvor de sammen med April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) og den nye mand på holdet, selvtægtsmanden Casey Jones (Stephen Amell), står over for endnu større og ondere skurke.

For superskurken Shredder er flygtet fra fængslet og sammen med den gale videnskabsmand Baxter Stockman (Tyler Perry) og de to knap så kvikke håndlangere Bebop (Gary Anthony Williams) og Rocksteady (WWE-superstjernen Stephen ‘Sheamus’ Farrelly) planlægger de at overtager verdensherredømmet. Skildpadderne gør sig klar til at tage kampen op imod Shredder og hans nye bande, samtidig med en endnu større skurk gør sin entré: den berygtede Krang.

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” får premiere den 2. juni.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 snabeldyret 6 år siden

Det her bliver da bare mægtigt.
Underholdning, fis og ballade.. Ikke nogen forventning om den helt store filosofiske tilgang. Det er også helt okay, at der bliver produceret film som denne (disse to). Ta' ind og se den og æd dig tyk i slik. Det er det som er formålet...
Det kunne dog bare have været mega svedigt, hvis deres bil IKKE skød med kloakdæksler og i stedet pizza'er - det gjorde den legetøjsbil jeg havde med dem, da jeg var lille!
Jeg kan stadig nyde superheltefilm... De er min barndom på film!
Gravatar

#2 The_Corrector 6 år siden

Det er endnu mere ringe ud end det første, som udgav sig for at være en luksus bøf fra slageren, men i stedet var det en ompakket bøf fra køledisken, som allerede havde overskredet sidste salgsdato 4 gange.
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Skal da ses, men det bliver nu nok ikke lige i biografen hehe :)

Skriv ny kommentar: